Vandaag
Mail Mail instagram linkedin twitter facebook bel
045-8 200 300
Vandaag
Slide background

interim management

Is uw huidige manager tijdelijk afwezig door ziekte, zwangerschap of sabbatical? Of ondergaat uw organisatie een verandering die adequaat begeleid moet worden? Kortom, is er dringend behoefte aan managementondersteuning? Dit tijdelijk uit handen geven is een vertrouwenskwestie. Het selecteren van de juiste kandidaat voor tijdelijke overbrugging is bij ons in vertrouwde handen. Na een grondige selectie zullen wij de kandidaat uitvoerig begeleiden volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Wij begrijpen namelijk de verantwoordelijkheden die de desbetreffende interimmanager zal dragen. Het verdiepen in de bedrijfscultuur, kennis opdoen van de specifieke markt en gevoel krijgen bij het type manager dat u zoekt, zijn voor ons vanzelfsprekendheden. Wij presenteren u dan ook op korte termijn de best gekwalificeerde interim professionals.  
 
In de eerste maand legt de interimmanager het accent op het te bereiken resultaat in een plan van aanpak. Tijdens de opdracht houden wij ons graag op de hoogte van de voortgang en bieden de interimmanager alle nodige ondersteuning, zoals coaching en schaduwcoaching. Is het project afgerond en zijn alle doelen behaald? Dan volgt de overdracht en evaluatie. Samen met u als opdrachtgever gaan we om de tafel om terug te blikken op de inzet van de interimmanager en om onze kwaliteit van dienstverlening blijvend te kunnen verbeteren.

Deel of beveel deze pagina aan via
Share to Facebook Share to Twitter Meer...
Share to Facebook Share to Twitter Meer...
vandaag werkzaam in
Productie
Logistiek
Industrie
Bouw
Administratie
Zorg
Over Vandaag

Vandaag draait om jou! Wij zijn een betrokken, enthousiast en ervaren uitzendbureau gevestigd in Limburg dat sterk is in uitzenden, detacheren en het ondersteunen bij diverse HR-vraagstukken. Wij zeggen niet voor niets “vandaag draait om jou” omdat wij zowel de werkzoekende als werkgever centraal stellen. Middels korte lijnen, vaste contactpersonen en onze kenmerkende zeer persoonlijke aanpak zorgen wij voor een perfecte match tussen beiden. Met bewezen ervaring en expertise zijn wij er trots op dat wij al jaren samenwerken met onze huidige opdrachtgevers. Dat zegt iets over onze manier van samenwerken. Kwaliteit, betrokkenheid en altijd dichtbij. Draait vandaag ook om jou? Lees meer!

 

Contact
Kantoor Maastricht
Geusseltweg 29c
6225 XS Maastricht
T: 045-8 200 300

Kantoor Sittard
Poststraat 8
6135 KR Sittard
T: 045-8 200 302

KvK: 61980838
BTW: NL 854577865B01
Bank: NL57 INGB 0005113125

Openingstijden:
maandag t/m vrijdag
08:30 u. t/m 17:30 u.

Mail
instagram linkedin twitter facebook
Over Vandaag

Vandaag draait om jou! Wij zijn een betrokken, enthousiast en ervaren uitzendbureau gevestigd in Limburg dat sterk is in uitzenden, detacheren, payrolling en het ondersteunen bij diverse HR-vraagstukken. Wij zeggen niet voor niets “vandaag draait om jou” omdat wij zowel de werkzoekende als werkgever centraal stellen. Middels korte lijnen, vaste contactpersonen en onze kenmerkende zeer persoonlijke aanpak zorgen wij voor een perfecte match tussen beiden. Met bewezen ervaring en expertise zijn wij er trots op dat wij al jaren samenwerken met onze huidige opdrachtgevers. Dat zegt iets over onze manier van samenwerken. Kwaliteit, betrokkenheid en altijd dichtbij. Draait vandaag ook om jou? Lees meer!

keurmerk keurmerk keurmerk keurmerk
Home
Disclaimer
Algemene voorwaarden
Privacy Statement
Cookie Statement
© 2021 Vandaag Personeelsdiensten
Home
Disclaimer
Algemene voorwaarden
Privacy Statement
Cookie Statement
© 2021 Vandaag Personeelsdiensten