Vandaag
Mail Mail instagram linkedin twitter facebook bel
045-8 200 300
Vandaag
Slide background

vandaag staffing

“Heeft u ook altijd een tekort aan tijd en klinkt ‘volledig ontzorgd worden’ u als muziek in de oren? Bent u op zoek naar een nieuwe (vaste) medewerker en kunt u wel wat professionele hulp gebruiken bij het vinden van de juiste kandidaat? Vandaag Staffing stelt haar ervaring en expertise graag aan u ter beschikking.

Vandaag Staffing is onze werving & selectie tak die als verlengstuk van uw HR-afdeling fungeert. Ons doel is het opbouwen van een langdurige samenwerking, waarbij wij constant rekening houden met al uw wensen en behoeftes; in onze ogen een onmisbare basis voor een succesvolle invulling van uw vacature.                                                                                                   

Wij hebben daarvoor een stappenplan ontwikkeld waarlangs wij het hele traject van de werving en selectie met u zullen doorlopen.

1. Kennismakingsgesprek
Onze consultant komt langs voor een gesprek. Hierbij wordt allereerst stilgestaan bij de activiteiten van uw onderneming. Vervolgens zoomen wij gezamenlijk in op de openstaande functie en bespreken we uitgebreid aan welke harde en zachte criteria het profiel van de kandidaat moet voldoen. Tot slot bespreken we het specifieke proces van uw wervingsopdracht en luisteren hierbij vooral naar uw behoeftes.

2. Aanbod
Nadat we elkaar beter hebben leren kennen, doen wij een passend aanbod voor de te hanteren werving & selectie fee en de bijbehorende overige voorwaardes. Vooraf kunnen wij u in ieder geval vertellen dat onze dienst is gebaseerd op het ‘no cure, no pay’ principe. Vinden wij geen passende kandidaat, betaalt u niet (behoudens eventuele overeengekomen specifieke advertentie en/of testkosten). Bovendien geldt bij ons dat zodra een kandidaat geplaatst is maar deze op eigen initiatief de organisatie binnen een maand verlaat, wij kosteloos een tweede traject voor u opstarten.

3. Werving
Nadat we overeenstemming hebben bereikt over de procedure en de fee, gaan wij aan de slag met de werving van geschikte kandidaten. We raadplegen ons uitgebreide databestand en posten de vacature op de passende online mediakanalen zoals LinkedIn, Limburgvac en meer functie specifieke kanalen;
Spreken: Op papier (potentieel) passende kandidaten nodigen wij uit voor een uitgebreid kennismakingsgesprek bij ons op kantoor. Indien wij, na overleg met u, het inzetten van specifieke capaciteiten- en/of persoonlijkheidstests van toegevoegde waarde achten gaan wij hiermee aan de slag. We bespreken graag de opties. Een uitgebreide referentiecheck hoort standaard bij onze dienstverlening.

4. Voorstellen
De kandidaten waarvan wij denken dat ze passend zouden kunnen zijn voor de openstaande functie, worden aan u voorgesteld. Dit kan via de e-mail met een telefonische aanvulling, maar doen wij liever in een persoonlijk gesprek omdat we op die manier ons enthousiasme beter kunnen overbrengen en eventuele vragen over de kandidaten direct kunnen beantwoorden.

5. Sollicitatiegesprekken plannen
De kandidaten die in uw ogen voldoende potentie hebben, nodigen wij voor u uit voor een kennismakingsgesprek. Het inplannen van vervolggesprekken en eventuele tests nemen wij vervolgens ook graag voor onze rekening evenals het afzeggen van afgevallen kandidaten.

6. Plaatsen
De kandidaat die door u passend bevonden is, kan rechtstreeks door u aangenomen worden. Mocht u door u moverende redenen toch willen kiezen voor een detachering of uitzending kan dat uiteraard ook ;

7. Nazorg
Nadat de kandidaat gestart is, plannen wij binnen een half jaar een evaluatiegesprek op locatie om met u  en uw nieuwe medewerker te bespreken of de verwachtingen over en weer zijn waargemaakt.

Door deze stappen met u te doorlopen, zijn wij ervan overtuigd voor u de passende kandidaat te kunnen vinden voor iedere openstaande vacature.

Door altijd rekening te houden met u wensen en behoeftes en korte communicatielijnen met één vaste consultant te bewaken, bouwen wij een langdurige en stevige  band met u op.

Zodra u dan in de toekomst een nieuwe vacature heeft, kunnen wij efficiënt en effectief handelen.

Deel of beveel deze pagina aan via
Share to Facebook Share to Twitter Meer...
Share to Facebook Share to Twitter Meer...
vandaag werkzaam in
Productie
Logistiek
Industrie
Bouw
Administratie
Zorg
Over Vandaag

Vandaag draait om jou! Wij zijn een betrokken, enthousiast en ervaren uitzendbureau gevestigd in Limburg dat sterk is in uitzenden, detacheren en het ondersteunen bij diverse HR-vraagstukken. Wij zeggen niet voor niets “vandaag draait om jou” omdat wij zowel de werkzoekende als werkgever centraal stellen. Middels korte lijnen, vaste contactpersonen en onze kenmerkende zeer persoonlijke aanpak zorgen wij voor een perfecte match tussen beiden. Met bewezen ervaring en expertise zijn wij er trots op dat wij al jaren samenwerken met onze huidige opdrachtgevers. Dat zegt iets over onze manier van samenwerken. Kwaliteit, betrokkenheid en altijd dichtbij. Draait vandaag ook om jou? Lees meer!

 

Contact
Kantoor Maastricht
Geusseltweg 29c
6225 XS Maastricht
T: 045-8 200 300

Kantoor Sittard
Poststraat 8
6135 KR Sittard
T: 045-8 200 302

KvK: 61980838
BTW: NL 854577865B01
Bank: NL57 INGB 0005113125

Openingstijden:
maandag t/m vrijdag
08:30 u. t/m 17:30 u.

Mail
instagram linkedin twitter facebook
Over Vandaag

Vandaag draait om jou! Wij zijn een betrokken, enthousiast en ervaren uitzendbureau gevestigd in Limburg dat sterk is in uitzenden, detacheren, payrolling en het ondersteunen bij diverse HR-vraagstukken. Wij zeggen niet voor niets “vandaag draait om jou” omdat wij zowel de werkzoekende als werkgever centraal stellen. Middels korte lijnen, vaste contactpersonen en onze kenmerkende zeer persoonlijke aanpak zorgen wij voor een perfecte match tussen beiden. Met bewezen ervaring en expertise zijn wij er trots op dat wij al jaren samenwerken met onze huidige opdrachtgevers. Dat zegt iets over onze manier van samenwerken. Kwaliteit, betrokkenheid en altijd dichtbij. Draait vandaag ook om jou? Lees meer!

keurmerk keurmerk keurmerk keurmerk
Home
Disclaimer
Algemene voorwaarden
Privacy Statement
Cookie Statement
© 2021 Vandaag Personeelsdiensten
Home
Disclaimer
Algemene voorwaarden
Privacy Statement
Cookie Statement
© 2021 Vandaag Personeelsdiensten