Vandaag
Mail Mail instagram linkedin twitter facebook bel
045-8 200 300
Vandaag
Slide background

uitzenden & detacheren

Bent u dringend op zoek naar nieuwe medewerkers op flexibele basis? Laten we dan eens nader kennismaken. Vandaag Personeelsdiensten is namelijk specialist op het gebied van uitzenden en detacheren van flexibele arbeidskrachten in Limburg. Wij weten de juiste persoon te matchen met de juiste werkgever. Of dit nou structurele vacatures zijn of vacatures als gevolg van een zogenaamde ‘piek of ziek’.

Bij het selecteren van de juiste uitzendkracht gaan we altijd uit van de capaciteiten, ervaring en persoonlijkheid van de desbetreffende werknemer. Het vinden van een perfect passende medewerker staat aan het begin van een langdurende relatie. Een relatie waar we samen de vruchten van kunnen plukken. 

Is er sprake van een succesvolle match? Dan geven we elkaar eerst een hand. Missie geslaagd! Vanaf de start van deze samenwerking zullen wij enkel de gewerkte uren tegen een vooraf vastgelegd salaris voor de kracht en een vooraf vastgesteld tarief voor de inlener verwerken. Termen als ‘helder’, ‘marktconform’ en ‘flexibel’ staan symbool voor onze manier van samenwerken.

Deel of beveel deze pagina aan via
Share to Facebook Share to Twitter Meer...
Share to Facebook Share to Twitter Meer...
vandaag werkzaam in
Productie
Logistiek
Industrie
Bouw
Administratie
Zorg
Over Vandaag

Vandaag draait om jou! Wij zijn een betrokken, enthousiast en ervaren uitzendbureau gevestigd in Limburg dat sterk is in uitzenden, detacheren en het ondersteunen bij diverse HR-vraagstukken. Wij zeggen niet voor niets “vandaag draait om jou” omdat wij zowel de werkzoekende als werkgever centraal stellen. Middels korte lijnen, vaste contactpersonen en onze kenmerkende zeer persoonlijke aanpak zorgen wij voor een perfecte match tussen beiden. Met bewezen ervaring en expertise zijn wij er trots op dat wij al jaren samenwerken met onze huidige opdrachtgevers. Dat zegt iets over onze manier van samenwerken. Kwaliteit, betrokkenheid en altijd dichtbij. Draait vandaag ook om jou? Lees meer!

 

Contact
Kantoor Maastricht
Geusseltweg 29c
6225 XS Maastricht
T: 045-8 200 300

Kantoor Sittard
Poststraat 8
6135 KR Sittard
T: 045-8 200 302

KvK: 61980838
BTW: NL 854577865B01
Bank: NL57 INGB 0005113125

Openingstijden:
maandag t/m vrijdag
08:30 u. t/m 17:30 u.

Mail
instagram linkedin twitter facebook
Over Vandaag

Vandaag draait om jou! Wij zijn een betrokken, enthousiast en ervaren uitzendbureau gevestigd in Limburg dat sterk is in uitzenden, detacheren, payrolling en het ondersteunen bij diverse HR-vraagstukken. Wij zeggen niet voor niets “vandaag draait om jou” omdat wij zowel de werkzoekende als werkgever centraal stellen. Middels korte lijnen, vaste contactpersonen en onze kenmerkende zeer persoonlijke aanpak zorgen wij voor een perfecte match tussen beiden. Met bewezen ervaring en expertise zijn wij er trots op dat wij al jaren samenwerken met onze huidige opdrachtgevers. Dat zegt iets over onze manier van samenwerken. Kwaliteit, betrokkenheid en altijd dichtbij. Draait vandaag ook om jou? Lees meer!

keurmerk keurmerk keurmerk keurmerk
Home
Disclaimer
Algemene voorwaarden
Privacy Statement
Cookie Statement
© 2021 Vandaag Personeelsdiensten
Home
Disclaimer
Algemene voorwaarden
Privacy Statement
Cookie Statement
© 2021 Vandaag Personeelsdiensten