Vandaag
Mail instagram linkedin twitter facebook bel
045-8 200 300
Vandaag
Slide background

intercedent(e)

Vandaag Personeelsdiensten is ter verdere uitbreiding van haar organisatie op zoek naar een

Intercedent(e) met een ondernemende instelling

Het succes van Vandaag Personeelsdiensten komt voort uit onze persoonlijke benadering van zowel opdrachtgever als werknemer. Wij opereren vanuit een heldere visie op personele dienstverlening en hebben zeer ruime ervaring in zowel uitzenden, detachering en payrolling als in het oplossen van een breed spectrum aan HR vraagstukken. 

Wij begrijpen heel goed wat er vandaag de dag verwacht wordt van een dienstverlener op het vlak van Human Resources: onderscheidend vermogen op het gebied van echte betrokkenheid, deskundigheid, ervaring en professionaliteit.

Samen werken aan groei
De tijd is aangebroken om ons stevig fundament verder uit te breiden met mensen die passen binnen onze filosofie. Vandaag Personeelsdiensten is voor haar vestigingen in Maastricht en Sittard op zoek naar een intercedent(e) met een ondernemende instelling. Iemand die op een enthousiaste en ambitieuze manier verantwoordelijkheid wil dragen voor zijn of haar eigen opdrachtgevers en medewerkers. Wij zoeken diegene die het verschil weet te maken en zich onderscheidt door zijn of haar eigen persoonlijkheid.

Functieomschrijving
Als intercedent(e) bij Vandaag Personeelsdiensten ben je verantwoordelijk voor je eigen marktgebied. Je werft en enthousiasmeert op een creatieve manier potentiele medewerkers voor ons en onze opdrachtgevers. Na een succesvolle plaatsing blijf je gedurende het dienstverband het aanspreekpunt voor zowel de medewerker als de inlener. Daarnaast benader en bezoek je potentiële klanten met als doelstelling het aangaan van een langdurige samenwerking. Je herkent kansen in de markt en speelt hier op een pro actieve wijze op in. Je vergroot, versterkt en onderhoudt je netwerk van bestaande relaties en bent voor hen het verlengstuk van de HR afdeling. Uiteraard ben je als intercedent(e) in staat verder te kijken dan alleen jouw eigen werkgebied en dienstenpakket en ondersteunt dan ook je collega’s bij het invullen van hun vacatures. Kortom, als intercedent(e) heb je een afwisselende en uitdagende baan vol dynamiek!

Succesvolle eigenschappen

  • Jij hebt bij voorkeur al enige ervaring in de arbeidsbemiddeling.
  • Jij hebt bij voorkeur een afgeronde HBO opleiding.
  • Jij bent actief en ondernemend in je eigen netwerk.
  • Jij bent gedreven en doelgericht.
  • Jij staat voor kwaliteit en wilt het allerhoogste niveau van persoonlijke service verlenen aan je opdrachtgever.
  • Jij bent communicatief vaardig en representatief.


Waarom aansluiten bij Vandaag Personeelsdiensten?
Omdat Vandaag Personeelsdiensten een onderneming is binnen een dynamische branche, met een nadrukkelijk eigen visie. Een visie die de noodzaak onderkent van kwalitatief hoogstaande dienstverlening. Een visie ook die de kracht en de noodzaak van persoonlijk contact onderschrijft.

Wij bieden een uitdagende functie bij een organisatie met ambities waar veel ruimte is voor eigen initiatief. Maar waar je ook belandt tussen ervaren professionals die door training on the job zullen bijdragen aan jouw verdere ontwikkeling en samen met jou de volgende stappen in ons groeiproces zullen zetten. Uiteraard bieden wij een marktconform salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een aantrekkelijke prestatie afhankelijke bonusregeling.

Interesse?
Hebben wij je interesse gewekt en wil je met ons inhoudelijk verder spreken over je eigen mogelijkheden om samen met ons te ondernemen? Mail dan een korte motivatie en je CV naar m.hahnraths@vandaagpersoneelsdiensten.nl Voor meer informatie bel je met 045-8200300.

Deel of beveel deze pagina aan via
Share to Facebook Share to Twitter Meer...
Share to Facebook Share to Twitter Meer...
vandaag werkzaam in
Productie
Logistiek
Industrie
Bouw
Administratie
Zorg
Over Vandaag

Vandaag draait om jou! Wij zijn een betrokken, enthousiast en ervaren uitzendbureau gevestigd in Limburg dat sterk is in uitzenden, detacheren, payrolling en het ondersteunen bij diverse HR-vraagstukken. Wij zeggen niet voor niets “vandaag draait om jou” omdat wij zowel de werkzoekende als werkgever centraal stellen. Middels korte lijnen, vaste contactpersonen en onze kenmerkende zeer persoonlijke aanpak zorgen wij voor een perfecte match tussen beiden. Met bewezen ervaring en expertise zijn wij er trots op dat wij al jaren samenwerken met onze huidige opdrachtgevers. Dat zegt iets over onze manier van samenwerken. Kwaliteit, betrokkenheid en altijd dichtbij. Draait vandaag ook om jou? Lees meer!

 

Contact
Kantoor Maastricht
Geusseltweg 29c
6225 XS Maastricht
T: 045-8 200 300

Kantoor Sittard
Poststraat 8
6135 KR Sittard
T: 045-8 200 302

KvK: 61980838
BTW: NL 854577865B01
Bank: NL57 INGB 0005113125

Openingstijden:
maandag t/m vrijdag
08:30 u. t/m 17:30 u.

Mail
instagram linkedin twitter facebook
Over Vandaag

Plaats voor een korte bedrijfsomschrijving die goed is voor de SEO en wat anders maakt. Tatur aut ipis millabo rroria solut venimolore vendae eatquae voloritatem faceruptur aut aut vellabore nati restetur sam quibus utem volorio sandipsaped mod quia nus, werken bij vandaag evento ommodis eos et ilisti imodis ex eos essi sita dolumente corehen iminis diati aute aris ne vid molupturem fuga. Udit is modiaNatur? Boreperum esed molorrum medewerkers vandaag nisitatibus vella vendam qui dolor sanihitias re rerspic tectemo llanimi, que od quae aut est dipid que vit poribusdae pro blabo. Pis simusdae vit labo. Cullige nissedi psaperuptat.

keurmerk keurmerk keurmerk keurmerk keurmerk
Mail
instagram linkedin twitter facebook
Home
Disclaimer
Algemene voorwaarden
© 2018 Vandaag Personeelsdiensten • Ontwerp: www.kiezel.eu / Realisatie: www.rotsj.nl
Home
Disclaimer
Algemene voorwaarden
© 2018 Vandaag Personeelsdiensten
Ontwerp: www.kiezel.eu / Realisatie: www.rotsj.nl