Vandaag
Mail Mail instagram linkedin twitter facebook bel
045-8 200 300
Vandaag
Slide background

vacature intercedent

Vandaag Personeelsdiensten groeit door!

Om te kunnen voldoen aan de veranderende vraag van onze opdrachtgevers in Zuid-Limburg zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega voor onze vestiging in Maastricht.

Intercedent(e) M/V

Wat ga jij morgen doen?
De opdracht lijkt simpel: gekwalificeerd personeel vinden en liefst nog snel ook. Maar vergis je niet, het is iets waar veel bedrijven mee worstelen. Gelukkig ben jij er echter. Jij laat als intercedent aan directies en HR-managers zien hoe Vandaag Personeelsdiensten kan helpen en neemt het invullen van de vacatures volledig uit handen. Zo los je niet alleen hun personeelsvraagstukken op, je helpt ook dagelijks mensen aan een mooie baan. Jij bent een matchmaker pur sang; elke dag opnieuw breng jij de juiste partijen samen. Zo weet je proactief nieuwe klanten aan ons te binden. Maar je slaat ook de brug tussen de klant en nieuwe medewerkers. Jouw werk is heel erg dynamisch en veelzijdig. Het is een baan met veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Jij bent de ondernemer op je eigen vestiging.

Wie komt ons team versterken?
Relatiebeheer en dienstverlening, dat zijn woorden waarvan jij enthousiast wordt, want jij vindt het leuk om die nieuwe opdrachtgever binnen te halen. Minstens net zo leuk als het plaatsen van jouw kandidaat. Jij hebt een gezonde dosis lef en bent oprecht geïnteresseerd in mensen, waarmee je makkelijk contact maakt. Jij bent iemand die initiatief neemt en wordt gedreven door het behalen van resultaat. Je hebt minimaal een MBO-niveau 4 opleiding afgerond en bij voorkeur al enige ervaring binnen de uitzendbranche. Jij bent een doorzetter die niet stopt voordat de deal gesloten is. Bovendien ben je een overtuigende gesprekspartner die makkelijk schakelt tussen verschillende niveaus, van directie tot flexkrachten.

Waarom aansluiten bij Vandaag Personeelsdiensten?
Wij bieden een uitdagende functie bij een organisatie met ambities waar veel ruimte is voor eigen initiatief. Wij bieden een prettige werkplek waar je belandt tussen ervaren professionals die door training on the job zullen bijdragen aan jouw verdere ontwikkeling en die samen met jou de volgende stappen in onze groei willen zetten. Uiteraard bieden wij een marktconform salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een laptop, een prima pensioenregeling, uitgebreide opleidingsmogelijkheden en bijvoorbeeld kortingen op je sportabonnement naar keuze.

Interesse?
Hebben wij je interesse gewekt en wil je met ons inhoudelijk verder spreken over je eigen mogelijkheden om samen met ons te ondernemen? Mail dan een korte motivatie en je CV naar m.hahnraths@vandaagpersoneelsdiensten.nl. Wil je meer informatie over de mogelijkheden bel dan met Maurice Hahnraths via 045-8200300.

Deel of beveel deze pagina aan via
Share to Facebook Share to Twitter Meer...
Share to Facebook Share to Twitter Meer...
vandaag werkzaam in
Productie
Logistiek
Industrie
Bouw
Administratie
Zorg
Over Vandaag

Vandaag draait om jou! Wij zijn een betrokken, enthousiast en ervaren uitzendbureau gevestigd in Limburg dat sterk is in uitzenden, detacheren en het ondersteunen bij diverse HR-vraagstukken. Wij zeggen niet voor niets “vandaag draait om jou” omdat wij zowel de werkzoekende als werkgever centraal stellen. Middels korte lijnen, vaste contactpersonen en onze kenmerkende zeer persoonlijke aanpak zorgen wij voor een perfecte match tussen beiden. Met bewezen ervaring en expertise zijn wij er trots op dat wij al jaren samenwerken met onze huidige opdrachtgevers. Dat zegt iets over onze manier van samenwerken. Kwaliteit, betrokkenheid en altijd dichtbij. Draait vandaag ook om jou? Lees meer!

 

Contact
Kantoor Maastricht
Geusseltweg 29c
6225 XS Maastricht
T: 045-8 200 300

Kantoor Sittard
Poststraat 8
6135 KR Sittard
T: 045-8 200 302

KvK: 61980838
BTW: NL 854577865B01
Bank: NL57 INGB 0005113125

Openingstijden:
maandag t/m vrijdag
08:30 u. t/m 17:30 u.

Mail
instagram linkedin twitter facebook
Over Vandaag

Vandaag draait om jou! Wij zijn een betrokken, enthousiast en ervaren uitzendbureau gevestigd in Limburg dat sterk is in uitzenden, detacheren, payrolling en het ondersteunen bij diverse HR-vraagstukken. Wij zeggen niet voor niets “vandaag draait om jou” omdat wij zowel de werkzoekende als werkgever centraal stellen. Middels korte lijnen, vaste contactpersonen en onze kenmerkende zeer persoonlijke aanpak zorgen wij voor een perfecte match tussen beiden. Met bewezen ervaring en expertise zijn wij er trots op dat wij al jaren samenwerken met onze huidige opdrachtgevers. Dat zegt iets over onze manier van samenwerken. Kwaliteit, betrokkenheid en altijd dichtbij. Draait vandaag ook om jou? Lees meer!

keurmerk keurmerk keurmerk keurmerk
Home
Disclaimer
Algemene voorwaarden
Privacy Statement
Cookie Statement
© 2021 Vandaag Personeelsdiensten
Home
Disclaimer
Algemene voorwaarden
Privacy Statement
Cookie Statement
© 2021 Vandaag Personeelsdiensten