Vandaag
Mail Mail instagram linkedin twitter facebook bel
045-8 200 300
Vandaag
Slide background

Sieben bouw en afbouw

Sieben bouw en afbouw

BouwPartner Sieben is een familiebedrijf dat al vier generaties lang de partner is voor bouwmaterialen in de regio Limburg. Sinds 2011 zijn wij lid van de BouwPartner-groep. Ons bedrijf beschikt over 2 moderne en goed bereikbare vestigingen. De hoofdvestiging is te vinden aan de Huisbergerstraat te Heerlen. Het tweede filiaal van BouwPartner Sieben is sinds 2013 gevestigd aan de Wiebachstraat te Kerkrade, dichtbij het Parkstad Limburg Stadion. Op beide plekken heb je keuze uit een zeer ruim assortiment bouwmaterialen van hoge kwaliteit. Van bouwstoffen en afbouwproducten tot gereedschap. Bouwbedrijven en zelfstandigen in de regio komen hier al generaties lang voor hun bouwmaterialen. Onze vestigingen zijn ruim opgezet, zodat u zich in alle rust op bouwmaterialen kunt oriënteren en makkelijk vindt wat je zoekt. Dankzij de overzichtelijke indeling van onze vestigingen kunt u vlot inkopen doen. Wij leveren ook op locatie met onze eigen vrachtwagens. Wij houden ons assortiment up-to-date en informeren je graag over innovatieve producten. Onze medewerkers zijn goed op de hoogte van verbeteringen en nieuwe toepassingen van bouwmaterialen. Door hun ruime ervaring kunnen zij goed uitleggen welk product voor welke klus het beste is. Onze vakkundige medewerkers denken graag mee en ontzorgen je zoveel mogelijk. Onze technische afdeling staat je bij met het onderhoud een machinepark, waaronder gips- en verfspuitmachines. Als hoofddealer van PFT, Graco en Hama zijn wij een gecertificeerde onderhoudspartner.

Deel of beveel deze pagina aan via
Share to Facebook Share to Twitter Meer...
Share to Facebook Share to Twitter Meer...
vandaag werkzaam in
Productie
Logistiek
Industrie
Bouw
Administratie
Zorg
Over Vandaag

Vandaag draait om jou! Wij zijn een betrokken, enthousiast en ervaren uitzendbureau gevestigd in Limburg dat sterk is in uitzenden, detacheren en het ondersteunen bij diverse HR-vraagstukken. Wij zeggen niet voor niets “vandaag draait om jou” omdat wij zowel de werkzoekende als werkgever centraal stellen. Middels korte lijnen, vaste contactpersonen en onze kenmerkende zeer persoonlijke aanpak zorgen wij voor een perfecte match tussen beiden. Met bewezen ervaring en expertise zijn wij er trots op dat wij al jaren samenwerken met onze huidige opdrachtgevers. Dat zegt iets over onze manier van samenwerken. Kwaliteit, betrokkenheid en altijd dichtbij. Draait vandaag ook om jou? Lees meer!

 

Contact
Kantoor Maastricht
Geusseltweg 29c
6225 XS Maastricht
T: 045-8 200 300

Kantoor Sittard
Poststraat 8
6135 KR Sittard
T: 045-8 200 302

KvK: 61980838
BTW: NL 854577865B01
Bank: NL57 INGB 0005113125

Openingstijden:
maandag t/m vrijdag
08:30 u. t/m 17:30 u.

Mail
instagram linkedin twitter facebook
Over Vandaag

Vandaag draait om jou! Wij zijn een betrokken, enthousiast en ervaren uitzendbureau gevestigd in Limburg dat sterk is in uitzenden, detacheren, payrolling en het ondersteunen bij diverse HR-vraagstukken. Wij zeggen niet voor niets “vandaag draait om jou” omdat wij zowel de werkzoekende als werkgever centraal stellen. Middels korte lijnen, vaste contactpersonen en onze kenmerkende zeer persoonlijke aanpak zorgen wij voor een perfecte match tussen beiden. Met bewezen ervaring en expertise zijn wij er trots op dat wij al jaren samenwerken met onze huidige opdrachtgevers. Dat zegt iets over onze manier van samenwerken. Kwaliteit, betrokkenheid en altijd dichtbij. Draait vandaag ook om jou? Lees meer!

keurmerk keurmerk keurmerk keurmerk
Home
Disclaimer
Algemene voorwaarden
Privacy Statement
Cookie Statement
© 2021 Vandaag Personeelsdiensten
Home
Disclaimer
Algemene voorwaarden
Privacy Statement
Cookie Statement
© 2021 Vandaag Personeelsdiensten