Vandaag
Mail Mail instagram linkedin twitter facebook bel
045-8 200 300
Vandaag
Slide background

Plalloy MTD B.V.

Plalloy MTD B.V.

Over Plalloy
De naam van Plalloy MTD B.V. staat voor PLastic ALLOY Mitsui To Dainichiseika. Mitsui en Dainichiseika zijn de aandeelhouders van het bedrijf. Het bedrijf is eigenaar van een site met een productiehal, laboratorium voor inspectie en testen van onze producten, productiecoördinatie (planning), logistiek, onderhoud en kantoren. De hoofdactiviteit bestaat uit het op maat samenstellen en kleuren van verschillende kunststoffen (bulkmateriaal); de belangrijkste markten die worden bediend, zijn de automobielsector, de verpakking, consumentenelektronica, de bouw, huishoudelijke apparaten / meerdere. Plalloy MTD B.V. is opgericht in 1989 in Kerkrade.
De bedrijfsstrategie van Plalloy is om klanten hoogwaardige producten en diensten te bieden die het beste gebruik maken van onze uitstekende faciliteiten, bereidings- en kleurtechnologie en personeel.

Werken bij Plalloy
Plalloy is voortdurend op zoek naar gemotiveerde en getalenteerde mensen die ons zullen helpen de uitdaging aan te gaan om onze klanten een ongeëvenaarde ondersteuning te bieden, voortdurende innovatie na te streven en de marktvraag te stimuleren. Bij Plalloy vindt u een wereldwijde organisatie van toegewijde mensen die het goed doen in een teamomgeving, die individueel initiatief tonen en er trots op zijn dat ze de klus hebben geklaard. Om ons aanhoudende succes te garanderen, moeten we uitzonderlijk talent aantrekken en behouden in alle zakelijke gebieden en op alle wereldwijde markten die we bedienen. We bieden een verscheidenheid aan mogelijkheden om uw professionele en interpersoonlijke vaardigheden te gebruiken om samen de toekomst te bouwen. Selecteer openstaande vacatures voor vacatures.

Vacatures
Voor Plalloy zijn wij altijd op zoek naar productie medewerkers, proces operators, extrusie operators en heftruck chauffeurs

Interesse?
Voor meer informatie en een uitgebreide functiebeschrijving kan je telefonisch contact opnemen met Marielle Wiertz van Vandaag Personeelsdiensten via telefoonnummer 045-8200300 of je vraag mailen naar plalloy@vandaagpersoneelsdiensten.nl.

Bedrijfsgegevens


 

Deel of beveel deze pagina aan via
Share to Facebook Share to Twitter Meer...
Share to Facebook Share to Twitter Meer...
vandaag werkzaam in
Productie
Logistiek
Industrie
Bouw
Administratie
Zorg
Over Vandaag

Vandaag draait om jou! Wij zijn een betrokken, enthousiast en ervaren uitzendbureau gevestigd in Limburg dat sterk is in uitzenden, detacheren en het ondersteunen bij diverse HR-vraagstukken. Wij zeggen niet voor niets “vandaag draait om jou” omdat wij zowel de werkzoekende als werkgever centraal stellen. Middels korte lijnen, vaste contactpersonen en onze kenmerkende zeer persoonlijke aanpak zorgen wij voor een perfecte match tussen beiden. Met bewezen ervaring en expertise zijn wij er trots op dat wij al jaren samenwerken met onze huidige opdrachtgevers. Dat zegt iets over onze manier van samenwerken. Kwaliteit, betrokkenheid en altijd dichtbij. Draait vandaag ook om jou? Lees meer!

 

Contact
Kantoor Maastricht
Geusseltweg 29c
6225 XS Maastricht
T: 045-8 200 300

Kantoor Sittard
Poststraat 8
6135 KR Sittard
T: 045-8 200 302

KvK: 61980838
BTW: NL 854577865B01
Bank: NL57 INGB 0005113125

Openingstijden:
maandag t/m vrijdag
08:30 u. t/m 17:30 u.

Mail
instagram linkedin twitter facebook
Over Vandaag

Vandaag draait om jou! Wij zijn een betrokken, enthousiast en ervaren uitzendbureau gevestigd in Limburg dat sterk is in uitzenden, detacheren, payrolling en het ondersteunen bij diverse HR-vraagstukken. Wij zeggen niet voor niets “vandaag draait om jou” omdat wij zowel de werkzoekende als werkgever centraal stellen. Middels korte lijnen, vaste contactpersonen en onze kenmerkende zeer persoonlijke aanpak zorgen wij voor een perfecte match tussen beiden. Met bewezen ervaring en expertise zijn wij er trots op dat wij al jaren samenwerken met onze huidige opdrachtgevers. Dat zegt iets over onze manier van samenwerken. Kwaliteit, betrokkenheid en altijd dichtbij. Draait vandaag ook om jou? Lees meer!

keurmerk keurmerk keurmerk keurmerk
Home
Disclaimer
Algemene voorwaarden
Privacy Statement
Cookie Statement
© 2021 Vandaag Personeelsdiensten
Home
Disclaimer
Algemene voorwaarden
Privacy Statement
Cookie Statement
© 2021 Vandaag Personeelsdiensten