Vandaag
Mail Mail instagram linkedin twitter facebook bel
045-8 200 300
Vandaag
Slide background

H&M

H&M

Over H&M
Als een van de grootste modeketens ter wereld biedt H&M talloze carrièremogelijkheden. H&M is een heel divers, bruisend bedrijf waar het tempo hoog ligt en waar de klant altijd centraal staat.

Werken bij H&M
Het zijn de geweldige medewerkers die H&M echt speciaal maken. Van stijlvolle sales advisors en visual merchandisers tot computer whizzkids en planners met uitstekend zakelijk inzicht: alle medewerkers hebben dezelfde ambitie en dezelfde instelling dat alles mogelijk is. En ze weten natuurlijk alles over fashion. Dankzij deze medewerkers is H&M flink gegroeid en hebben ze inmiddels meer dan 4,979 winkels in meer dan 72 landen over de hele wereld. 

De waarden vormen het hart en de ziel van H&M. Ze staan voor wat ze doen en hoe ze dit doen. In de omgang met collega's en klanten over de hele wereld helpen deze waarden H&M om zich te ontwikkelen en te groeien. Deze waarden lijken individueel heel logisch, maar samen vormen ze een cultuur die volgens ons uniek is en heel anders dan de cultuur in veel andere bedrijven.

Vacatures
Momenteel zijn wij op zoek naar Customer Service Agents. 

H&M is een van de grootste modebedrijven ter wereld. Bij klantenservice draait het allemaal om de klant. Logisch toch? In het mooie Customer Service Center in de Geusselt in Maastricht helpt men klanten in 9 verschillende landen en in 6 verschillende talen.Interesse?
Voor meer informatie en een uitgebreide functiebeschrijving kan je telefonisch contact opnemen met Melissa Roelofs van Vandaag Personeelsdiensten via telefoonnummer 045-8200300 of je vraag mailen naar info@vandaagpersoneelsdiensten.nl.

Deel of beveel deze pagina aan via
Share to Facebook Share to Twitter Meer...
Share to Facebook Share to Twitter Meer...
vandaag werkzaam in
Productie
Logistiek
Industrie
Bouw
Administratie
Zorg
Over Vandaag

Vandaag draait om jou! Wij zijn een betrokken, enthousiast en ervaren uitzendbureau gevestigd in Limburg dat sterk is in uitzenden, detacheren en het ondersteunen bij diverse HR-vraagstukken. Wij zeggen niet voor niets “vandaag draait om jou” omdat wij zowel de werkzoekende als werkgever centraal stellen. Middels korte lijnen, vaste contactpersonen en onze kenmerkende zeer persoonlijke aanpak zorgen wij voor een perfecte match tussen beiden. Met bewezen ervaring en expertise zijn wij er trots op dat wij al jaren samenwerken met onze huidige opdrachtgevers. Dat zegt iets over onze manier van samenwerken. Kwaliteit, betrokkenheid en altijd dichtbij. Draait vandaag ook om jou? Lees meer!

 

Contact
Kantoor Maastricht
Geusseltweg 29c
6225 XS Maastricht
T: 045-8 200 300

Kantoor Sittard
Poststraat 8
6135 KR Sittard
T: 045-8 200 302

KvK: 61980838
BTW: NL 854577865B01
Bank: NL57 INGB 0005113125

Openingstijden:
maandag t/m vrijdag
08:30 u. t/m 17:30 u.

Mail
instagram linkedin twitter facebook
Over Vandaag

Vandaag draait om jou! Wij zijn een betrokken, enthousiast en ervaren uitzendbureau gevestigd in Limburg dat sterk is in uitzenden, detacheren, payrolling en het ondersteunen bij diverse HR-vraagstukken. Wij zeggen niet voor niets “vandaag draait om jou” omdat wij zowel de werkzoekende als werkgever centraal stellen. Middels korte lijnen, vaste contactpersonen en onze kenmerkende zeer persoonlijke aanpak zorgen wij voor een perfecte match tussen beiden. Met bewezen ervaring en expertise zijn wij er trots op dat wij al jaren samenwerken met onze huidige opdrachtgevers. Dat zegt iets over onze manier van samenwerken. Kwaliteit, betrokkenheid en altijd dichtbij. Draait vandaag ook om jou? Lees meer!

keurmerk keurmerk keurmerk keurmerk
Home
Disclaimer
Algemene voorwaarden
Privacy Statement
Cookie Statement
© 2021 Vandaag Personeelsdiensten
Home
Disclaimer
Algemene voorwaarden
Privacy Statement
Cookie Statement
© 2021 Vandaag Personeelsdiensten