Vandaag
Mail Mail instagram linkedin twitter facebook bel
045-8 200 300
Vandaag
Slide background

Heuschen & Schrouff Foods Group

Heuschen & Schrouff Foods Group

Over Heuschen & Schrouff Foods Group
In 1963 zag Frits Schrouff, de oprichter van Heuschen & Schrouff, hoezeer de Indonesische immigranten verlangden naar de smaakvolle producten uit hun verre thuisland. Hij reisde per vliegtuig naar Indonesië en begon op kleine schaal rijst en sojaproducten te importeren, die hij huis-aan-huis verkocht met een kleine bestelbus. Dit avontuur groeide gedurende enkele decennia tot het grote bedrijf dat Heuschen & Schrouff tegenwoordig is.

Werken bij Heuschen & Schrouff Foods Group
Werken bij Heuschen & Schrouff Foods Group betekent werken bij de grootste Europese importeur in Aziatische food en non-food producten. Het betekent ook werken bij een onderneming die nooit stil staat, ambitieus is, met beide benen op de grond staat en een passie uitstraalt voor Aziatische voedselproducten.

De organisatie kent een relatief platte organisatiestructuur. Elke werknemer van Heuschen & Schrouff moet zich aan bepaalde fundamentele principes houden. Eerlijkheid, integriteit en openheid moeten voorop staan bij al onze activiteiten. Het collectieve doel is om met z’n allen een optimaal resultaat te behalen, waarin voldoende ruimte is voor creativiteit, eigen initiatief en verantwoordelijkheid. Wij bieden onze medewerkers een prima pakket arbeidsvoorwaarden en ruime ontplooiingsmogelijkheden. Wie weet mogen wij je binnenkort als collega verwelkomen.

Vacatures
Voor Heuschen & Schrouff Foods Group zijn wij altijd op zoek naar medewerkers voor diverse logistieke én commerciële functies.

Interesse?
Voor meer informatie en een uitgebreide functiebeschrijving kan je telefonisch contact opnemen met Ashley Vievermanns van Vandaag Personeelsdiensten via telefoonnummer 045-8200300 of je vraag mailen naar info@vandaagpersoneelsdiensten.nl.Bedrijfsgegevens

  


 

Deel of beveel deze pagina aan via
Share to Facebook Share to Twitter Meer...
Share to Facebook Share to Twitter Meer...
vandaag werkzaam in
Productie
Logistiek
Industrie
Bouw
Administratie
Zorg
Over Vandaag

Vandaag draait om jou! Wij zijn een betrokken, enthousiast en ervaren uitzendbureau gevestigd in Limburg dat sterk is in uitzenden, detacheren en het ondersteunen bij diverse HR-vraagstukken. Wij zeggen niet voor niets “vandaag draait om jou” omdat wij zowel de werkzoekende als werkgever centraal stellen. Middels korte lijnen, vaste contactpersonen en onze kenmerkende zeer persoonlijke aanpak zorgen wij voor een perfecte match tussen beiden. Met bewezen ervaring en expertise zijn wij er trots op dat wij al jaren samenwerken met onze huidige opdrachtgevers. Dat zegt iets over onze manier van samenwerken. Kwaliteit, betrokkenheid en altijd dichtbij. Draait vandaag ook om jou? Lees meer!

 

Contact
Kantoor Maastricht
Geusseltweg 29c
6225 XS Maastricht
T: 045-8 200 300

Kantoor Sittard
Poststraat 8
6135 KR Sittard
T: 045-8 200 302

KvK: 61980838
BTW: NL 854577865B01
Bank: NL57 INGB 0005113125

Openingstijden:
maandag t/m vrijdag
08:30 u. t/m 17:30 u.

Mail
instagram linkedin twitter facebook
Over Vandaag

Vandaag draait om jou! Wij zijn een betrokken, enthousiast en ervaren uitzendbureau gevestigd in Limburg dat sterk is in uitzenden, detacheren, payrolling en het ondersteunen bij diverse HR-vraagstukken. Wij zeggen niet voor niets “vandaag draait om jou” omdat wij zowel de werkzoekende als werkgever centraal stellen. Middels korte lijnen, vaste contactpersonen en onze kenmerkende zeer persoonlijke aanpak zorgen wij voor een perfecte match tussen beiden. Met bewezen ervaring en expertise zijn wij er trots op dat wij al jaren samenwerken met onze huidige opdrachtgevers. Dat zegt iets over onze manier van samenwerken. Kwaliteit, betrokkenheid en altijd dichtbij. Draait vandaag ook om jou? Lees meer!

keurmerk keurmerk keurmerk keurmerk
Home
Disclaimer
Algemene voorwaarden
Privacy Statement
Cookie Statement
© 2021 Vandaag Personeelsdiensten
Home
Disclaimer
Algemene voorwaarden
Privacy Statement
Cookie Statement
© 2021 Vandaag Personeelsdiensten