Vandaag
Mail Mail instagram linkedin twitter facebook bel
045-8 200 300
Vandaag
Slide background

QCP

Quality Circulair Polymers

Over QCP
QCP - Quality Circular Polymers -, een 50/50 JV van SUEZ en LyondellBasell, produceert circulaire polymeren welke vermarkt worden door LyondellBasell. Ze worden geproduceerd op basis van voorgesorteerd Post-Consumer verpakkingsafval welke door SUEZ worden aangeleverd. QCP's HDPE en PP kunnen olie-gebaseerde polymeren een op een vervangen en leveren daarmee en reductie op van 75% CO2 en dragen hierdoor bij aan de circulaire toekomst.

De uitdaging
Onze visie is om de toonaangevende leverancier van circulaire polymeren te worden voor de automobiel-, verpakkings-, wit & bruingoed- en bouwindustrie. QCP heeft haar grond- stofbehoefte veilig gesteld door de participatie van Suez Environnement als strategische investeerder. De overige investeerders zijn Chemelot Ventures , LIOF, Provincie Limburg, Limburgs Energie Fonds, firma Lan- gen en de Gemeente Sittard-Geleen. QCP creëert een nieuwe keten op het gebied van duurzame polymeren. Op dit moment wordt een grootschalig, volledig geïntegreerde fabriek gebouwd gebaseerd op de laatste technologieontwikkelingen op het gebied van wassen, sorteren en compounderen. De innovatie zal markt gedreven zijn met focus op product- ontwikkeling en gerelateerde technologieverbeteringen. 

QCP is een samenwerking aangegaan met Vandaag Personeelsdiensten voor de werving en selectie van het operationeel team voor haar nieuwe duurzame fabriek.
In onze gezamenlijke visie bepalen de medewerkers het DNA van iedere organisatie. Daarom zijn we op zoek naar mensen die teamspirit, trots, eigen verant- woordelijkheid, loyaliteit, creativiteit, veiligheid, duurzaamheid en een hands on mentaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Mensen met de ‘QCP factor’ dus. 

Op dit moment zijn wij op zoek naar kandidaten voor de volgende functies:

Alle functies bieden na een gedegen inwerkperiode en bij gebleken geschiktheid vooruitzicht op continuïteit. 

Interesse?
Voor meer informatie en een uitgebreide functiebeschrijving kan je telefonisch contact opnemen met Marielle Wiertz of Patricia Bonten van Vandaag Personeelsdiensten via telefoonnummer 045-8200300 of je vraag mailen naar qcp@vandaagpersoneelsdiensten.nl.

Bedrijfsgegevens 

 

Deel of beveel deze pagina aan via
Share to Facebook Share to Twitter Meer...
Share to Facebook Share to Twitter Meer...
vandaag werkzaam in
Productie
Logistiek
Industrie
Bouw
Administratie
Zorg
Over Vandaag

Vandaag draait om jou! Wij zijn een betrokken, enthousiast en ervaren uitzendbureau gevestigd in Limburg dat sterk is in uitzenden, detacheren en het ondersteunen bij diverse HR-vraagstukken. Wij zeggen niet voor niets “vandaag draait om jou” omdat wij zowel de werkzoekende als werkgever centraal stellen. Middels korte lijnen, vaste contactpersonen en onze kenmerkende zeer persoonlijke aanpak zorgen wij voor een perfecte match tussen beiden. Met bewezen ervaring en expertise zijn wij er trots op dat wij al jaren samenwerken met onze huidige opdrachtgevers. Dat zegt iets over onze manier van samenwerken. Kwaliteit, betrokkenheid en altijd dichtbij. Draait vandaag ook om jou? Lees meer!

 

Contact
Kantoor Maastricht
Geusseltweg 29c
6225 XS Maastricht
T: 045-8 200 300

Kantoor Sittard
Poststraat 8
6135 KR Sittard
T: 045-8 200 302

KvK: 61980838
BTW: NL 854577865B01
Bank: NL57 INGB 0005113125

Openingstijden:
maandag t/m vrijdag
08:30 u. t/m 17:30 u.

Mail
instagram linkedin twitter facebook
Over Vandaag

Vandaag draait om jou! Wij zijn een betrokken, enthousiast en ervaren uitzendbureau gevestigd in Limburg dat sterk is in uitzenden, detacheren, payrolling en het ondersteunen bij diverse HR-vraagstukken. Wij zeggen niet voor niets “vandaag draait om jou” omdat wij zowel de werkzoekende als werkgever centraal stellen. Middels korte lijnen, vaste contactpersonen en onze kenmerkende zeer persoonlijke aanpak zorgen wij voor een perfecte match tussen beiden. Met bewezen ervaring en expertise zijn wij er trots op dat wij al jaren samenwerken met onze huidige opdrachtgevers. Dat zegt iets over onze manier van samenwerken. Kwaliteit, betrokkenheid en altijd dichtbij. Draait vandaag ook om jou? Lees meer!

keurmerk keurmerk keurmerk keurmerk
Home
Disclaimer
Algemene voorwaarden
Privacy Statement
Cookie Statement
© 2021 Vandaag Personeelsdiensten
Home
Disclaimer
Algemene voorwaarden
Privacy Statement
Cookie Statement
© 2021 Vandaag Personeelsdiensten