Vandaag
Mail Mail instagram linkedin twitter facebook bel
045-8 200 300
Vandaag
Slide background

Wervingsavond Mexma Food

Wervingsavond Bij Mexma Food, te Kerkrade op 14 april om 18:30 uur

Mexma Food is dé producent van de welbekende tortilla’s. Ruim 350 miljoen tortilla’s worden er per jaar geproduceerd en geëxporteerd naar landen in heel Europa en zelfs daarbuiten. Er is een uitgebreid assortiment aan tortilla’s denk hierbij aan: de traditionele tarwetortilla’s, tortilla’s met 100% volkoren, multigrain, groenten maar ook tortilla’s met verschillende soorten kruiden en smaken. 

De groei naar tortilla’s blijft maar toenemen en daarmee ook de vraag naar nieuwe medewerkers. Bij Mexma Food wordt veel tijd en aandacht besteed aan het opleiding en begeleiding. Ga je bij Mexma Food aan de slag, dan doorloop je sowieso een grondig scholingsprogramma! Bij Mexma Food werken gekwalificeerde mensen.

Momenteel is Mexma wegens groei op zoek naar Bakker operators, Robot operators en Flowpack operators.

  • Bakker operators        
  • Robot operators                     
  • Flowpack operators    

Om een goed beeld te krijgen van de werkomgeving, de werkzaamheden en de mogelijkheden binnen Mexma Food, wordt er op donderdag 14 april aanstaande om 18:30 uur een rondleiding georganiseerd. 

De avond start met een presentatie verzorgd door Mexma Food over het bedrijf en de te verrichte werkzaamheden. Aansluitend vindt er een rondleiding plaats door het bedrijf waar men een kijkje achter de schermen mag nemen om een beter beeld te krijgen van de werkzaamheden en de werkplekken. Op het einde van de rondleiding krijgt men de mogelijkheid om directe vragen aan medewerkers te stellen en je enthousiasme kenbaar te maken. 

Het programma ziet er als volgt uit:
18:30 – 19:15 uur                     Welkom en presentatie Mexma Food
19:15 -  20:15 uur                     Rondleiding
20:15 – 20:45 uur                     Vragenronde/afsluiting

Interesse/ aanmelden rondleiding?
Voor het aanmelden van de rondleiding mag je jouw cv mailen naar: d.janssens@vandaagpersoneelsdiensten.nl. Voor vragen of meer informatie mag je naast mailen natuurlijk ook bellen naar 045-8200300.

Deel of beveel deze pagina aan via
Share to Facebook Share to Twitter Meer...
Share to Facebook Share to Twitter Meer...
vandaag werkzaam in
Productie
Logistiek
Industrie
Bouw
Administratie
Zorg
Over Vandaag

Vandaag draait om jou! Wij zijn een betrokken, enthousiast en ervaren uitzendbureau gevestigd in Limburg dat sterk is in uitzenden, detacheren en het ondersteunen bij diverse HR-vraagstukken. Wij zeggen niet voor niets “vandaag draait om jou” omdat wij zowel de werkzoekende als werkgever centraal stellen. Middels korte lijnen, vaste contactpersonen en onze kenmerkende zeer persoonlijke aanpak zorgen wij voor een perfecte match tussen beiden. Met bewezen ervaring en expertise zijn wij er trots op dat wij al jaren samenwerken met onze huidige opdrachtgevers. Dat zegt iets over onze manier van samenwerken. Kwaliteit, betrokkenheid en altijd dichtbij. Draait vandaag ook om jou? Lees meer!

 

Contact
Kantoor Maastricht
Geusseltweg 29c
6225 XS Maastricht
T: 045-8 200 300

Kantoor Sittard
Poststraat 8
6135 KR Sittard
T: 045-8 200 302

KvK: 61980838
BTW: NL 854577865B01
Bank: NL57 INGB 0005113125

Openingstijden:
maandag t/m vrijdag
08:30 u. t/m 17:30 u.

Mail
instagram linkedin twitter facebook
Over Vandaag

Vandaag draait om jou! Wij zijn een betrokken, enthousiast en ervaren uitzendbureau gevestigd in Limburg dat sterk is in uitzenden, detacheren, payrolling en het ondersteunen bij diverse HR-vraagstukken. Wij zeggen niet voor niets “vandaag draait om jou” omdat wij zowel de werkzoekende als werkgever centraal stellen. Middels korte lijnen, vaste contactpersonen en onze kenmerkende zeer persoonlijke aanpak zorgen wij voor een perfecte match tussen beiden. Met bewezen ervaring en expertise zijn wij er trots op dat wij al jaren samenwerken met onze huidige opdrachtgevers. Dat zegt iets over onze manier van samenwerken. Kwaliteit, betrokkenheid en altijd dichtbij. Draait vandaag ook om jou? Lees meer!

keurmerk keurmerk keurmerk keurmerk
Home
Disclaimer
Algemene voorwaarden
Privacy Statement
Cookie Statement
© 2022 Vandaag Personeelsdiensten
Home
Disclaimer
Algemene voorwaarden
Privacy Statement
Cookie Statement
© 2022 Vandaag Personeelsdiensten