Vandaag
Mail Mail instagram linkedin twitter facebook bel
045-8 200 300
Vandaag
Slide background

Wervingsavond bij Heuschen & Schrouff 6 Februari 2018

Voor onze opdrachtgever Heuschen & Schrouff te Landgraaf zijn wij op zoek naar orderpickers en containerlossers. Werk voor aanpakkers die willen werken bij de toonaangevende leverancier van ruim 4.600 Aziatische producten voor de etnische markt, retail, foodservice en industrie.

Orderpickers en containerlosser gezocht!

Als orderpicker verzamel je alle producten van een order middels een elektrische orderverzameltruck. De uit te voeren pick opdrachten ontvang je via een handscanner. Bij het verzamelen van een order is het belangrijk dat je nauwkeurig werkt. Dit wil zeggen dat je niet alleen de juiste producten verzamelt, maar ook de juiste aantallen. Verder is het belang dat de goederen netjes en stabiel gestapeld worden op een europallet.

Als containerlosser ben je verantwoordelijk voor het handmatig lossen van producten uit (zee)containers. Het is de bedoeling dat deze producten (meestal dozen) volgens een vast stapelpatroon/aantal gestapeld worden op een europallet. Belangrijk is dat de goederen netjes gestapeld worden en dat alleen dezelfde producten op een pallet terecht komen. Na het stapelen, zullen de goederen opgeslagen worden in ons magazijn.

De werkzaamheden vinden voor beide functies plaats in dagdienst.

Bij gebleken geschiktheid volgt na de uitzendperiode een contract rechtstreeks bij Heuschen & Schrouff. Er zullen dan ook verschillende opleidingsmogelijkheden worden aangeboden.

Vacatures
Orderpicker                   klik hier voor meer info over deze vacature
Containerlosser             klik hier voor meer info over deze vacature

Wervingsavond
Om een goed beeld te geven van de werkomgeving, de werkzaamheden en jouw mogelijkheden bij Heuschen & Schrouff, organiseren wij op dinsdag 6 februari 2018 bij deze werkgever in Landgraaf een speciale wervingsavond.

De avond start om 19.00 uur met een presentatie over Heuschen & Schrouff en de te verrichten werkzaamheden. Aansluitend vindt er een rondleiding plaats door het gebouw waarbij je de kans krijgt een kijkje achter de schermen te nemen. Tevens maken we van de gelegenheid gebruik elkaar kort te spreken, om te zien wat wij kunnen betekenen voor jou en welke bijdrage jij kan leveren aan het team.

Het programma ziet er als volgt uit

19.00 uur- 19.45 uur      Welkom en presentatie over H&S
19.45 uur- 20.45 uur      Rondleiding door het magazijn
20.45 uur- 21.45 uur      Speeddates
21.45 uur- 22.00 uur      Afsluiting

Interesse en/of Aanmelden?
Het recruitmentproces wordt exclusief begeleid door Vandaag Personeelsdiensten. Neem voor meer informatie dan ook contact op met Ashley Vievermanns via telefoonnummer 045-8200300. Je kunt je aanmelden voor deze wervingsavond door jouw CV te mailen naar:

a.vievermanns@vandaagpersoneelsdiensten.nl o.v.v. aanmelding wervingsavond. Wij zien ernaar uit jou te ontmoeten!

Over Heuschen & Schrouff
We gaan terug naar het jaar 1963. Dit is het jaar waarin oprichter, Frits Schrouff, constateerde dat veel Indonesische immigranten verlangden naar smaakvolle producten uit eigen land. Meneer Schrouff reisde per vliegtuig naar Indonesië en begon rijst en soja producten op kleine schaal te importeren.
Terug in Nederland ging Frits Schrouff deze producten van deur tot deur verkopen met behulp van zijn kleine pick-up-bus. Dit avontuur groeide uit tot het bedrijf dat Vandaag de dag is gevestigd in Landgraaf, namelijk Heuschen & Schrouff.


Naast voedsel uit Azië importeren zij ook topproducten uit Arabische landen, Afrika en het Caribisch gebied. Het bedrijf is uniek dankzij de exclusieve distributierechten in de EU voor meer dan 100 authentieke A-merken uit o.a. Thailand, Singapore, Maleisië, de Filipijnen, India, China, Vietnam en Korea. Dit geldt ook voor authentieke A-merken uit o.a. Turkije, Marokko en de Verenigde Arabische Emiraten. Bij Heuschen & Schrouff wordt het assortiment voortdurend geactualiseerd en worden de laatste trends in de food branche gevolgd. Het assortiment bestaat uit meer dan 4600 verschillende producten en is onderverdeeld in authentieke A-merken voor de etnische markt, retail, foodservice en industrie.

Deel of beveel deze pagina aan via
Share to Facebook Share to Twitter Meer...
Share to Facebook Share to Twitter Meer...
vandaag werkzaam in
Productie
Logistiek
Industrie
Bouw
Administratie
Zorg
Over Vandaag

Vandaag draait om jou! Wij zijn een betrokken, enthousiast en ervaren uitzendbureau gevestigd in Limburg dat sterk is in uitzenden, detacheren en het ondersteunen bij diverse HR-vraagstukken. Wij zeggen niet voor niets “vandaag draait om jou” omdat wij zowel de werkzoekende als werkgever centraal stellen. Middels korte lijnen, vaste contactpersonen en onze kenmerkende zeer persoonlijke aanpak zorgen wij voor een perfecte match tussen beiden. Met bewezen ervaring en expertise zijn wij er trots op dat wij al jaren samenwerken met onze huidige opdrachtgevers. Dat zegt iets over onze manier van samenwerken. Kwaliteit, betrokkenheid en altijd dichtbij. Draait vandaag ook om jou? Lees meer!

 

Contact
Kantoor Maastricht
Geusseltweg 29c
6225 XS Maastricht
T: 045-8 200 300

Kantoor Sittard
Poststraat 8
6135 KR Sittard
T: 045-8 200 302

KvK: 61980838
BTW: NL 854577865B01
Bank: NL57 INGB 0005113125

Openingstijden:
maandag t/m vrijdag
08:30 u. t/m 17:30 u.

Mail
instagram linkedin twitter facebook
Over Vandaag

Vandaag draait om jou! Wij zijn een betrokken, enthousiast en ervaren uitzendbureau gevestigd in Limburg dat sterk is in uitzenden, detacheren, payrolling en het ondersteunen bij diverse HR-vraagstukken. Wij zeggen niet voor niets “vandaag draait om jou” omdat wij zowel de werkzoekende als werkgever centraal stellen. Middels korte lijnen, vaste contactpersonen en onze kenmerkende zeer persoonlijke aanpak zorgen wij voor een perfecte match tussen beiden. Met bewezen ervaring en expertise zijn wij er trots op dat wij al jaren samenwerken met onze huidige opdrachtgevers. Dat zegt iets over onze manier van samenwerken. Kwaliteit, betrokkenheid en altijd dichtbij. Draait vandaag ook om jou? Lees meer!

keurmerk keurmerk keurmerk keurmerk
Home
Disclaimer
Algemene voorwaarden
Privacy Statement
Cookie Statement
© 2021 Vandaag Personeelsdiensten
Home
Disclaimer
Algemene voorwaarden
Privacy Statement
Cookie Statement
© 2021 Vandaag Personeelsdiensten