Vandaag
Mail Mail instagram linkedin twitter facebook bel
045-8 200 300
Vandaag
Slide background

Wervingsavond bij QCP te Geleen op 14 november 2018

QCP is opgericht met de overtuiging dat in Europa veranderingen nodig zijn wat betreft de productie van kunststoffen. Elk jaar wordt 25 miljoen ton kunststofafval gegenereerd waarvan veruit het grootste deel wordt gestort of verbrand. QCP ziet een enorme kans om deze berg te reduceren door het te hergebruiken als alternatief voor de relatief dure fossiele grondstoffen. Zodoende zal QCP sterk bijdragen aan de circulaire economie en aan de reductie van CO2-uitstoot en de besparing van energie. Dit beantwoordt aan de toenemende vraag naar duurzame producten van zowel gebruikers als brand owners. 

Vanwege groei zijn wij op zoek naar gemotiveerde Operators die in een 5 ploegen rooster willen werken. Als collega bij QCP in Geleen mag je werken in een omgeving met de allernieuwste machines en productietechnologieën, waar de productiecapaciteit uiteindelijk 100.000 ton per jaar zal bedragen

Voor deze functies zijn we op zoek naar betrokken collega’s met een technische achtergrond, oog voor kwaliteit en ervaring met het instellen en ombouwen van productieapparatuur.

Be part of one of the true sustainability companies in Europe and become a co-author of the QCP story.

Vacatures

Shift Supervisor                                klik hier voor meer info over deze vacature
Operator Preparation/TSD               klik hier voor meer info over deze vacature
Operator Extrusion                           klik hier voor meer info over deze vacature
Operator Extrusion/TS                     klik hier voor meer info over deze vacature
Logistics Operator Preparation        klik hier voor meer info over deze vacature
Operator Packing                             klik hier voor meer info over deze vacature

Wervingsavond
Op 14 november zal de wervingsavond plaatsvinden bij QCP in Geleen. De avond zal starten om 19.00 uur met een presentatie over de organisatie QCP en de werkzaamheden. Aansluitend vindt er een rondleiding plaats door de fabriek waarbij je de kans krijgt een kijkje achter de schermen te nemen. Tevens maken we van de gelegenheid gebruik elkaar kort te spreken om te zien wat wij kunnen betekenen voor jou en welke bijdrage jij kan leveren aan het team.

Het programma ziet er als volgt uit

19.00 uur- 19.45 uur      Welkom en presentatie over QCP
19.45 uur- 20.45 uur      Rondleiding door de fabriek
20.45 uur- 21.45 uur      Speeddates
21.45 uur- 22.00 uur      Afsluiting

Interesse en/of Aanmelden?

Het recruitmentproces wordt begeleid door Vandaag Personeelsdiensten.

Neem voor meer informatie dan ook contact op met Mariëlle Wiertz of Patricia Bonten via telefoonnummer 045-8200300. Je kunt je aanmelden voor deze wervingsavond middels jouw CV te mailen naar qcp@vandaagpersoneelsdiensten.nl o.v.v. aanmelding wervingsavond. Wij kijken ernaar uit jou te ontmoeten.

Wie zijn wij?
QCP - Quality Circular Polymers -, een 50/50 JV van SUEZ en LyondellBasell, produceert circulaire polymeren welke vermarkt worden door LyondellBasell. Ze worden geproduceerd op basis van voorgesorteerd Post-Consumer verpakkingsafval welke door SUEZ worden aangeleverd. QCP's HDPE en PP kunnen olie-gebaseerde polymeren een op een vervangen en leveren daarmee en reductie op van 75% CO2 en dragen hierdoor bij aan de circulaire economie.

Van plastic naar plastic-vervanger
Waar de meeste plastics recyclebaar genoemd worden, is de realiteit dat er veelal sprake is van downcycling. Denk vooral aan toepassingen zoals vuilniszakken, bloempotten en bermpalen. In de QCP-fabriek wordt van gebruikt plastic van huishoudens- afkomstig van partner SUEZ  en van diverse industrieën grondstoffen gemaakt waarmee moeiteloos hoogwaardig nieuwe plastic producten gemaakt kunnen worden. Deze grondstoffen kunnen worden gebruikt in nieuwe kunststofproducten voor bijvoorbeeld de verpakkingsindustrie, de bouwsector, elektronica en de automotive industrie.

Op deze manier dragen ketenpartners CQP en SUEZ bij aan de totstandkoming van de circulaire economie.

Deel of beveel deze pagina aan via
Share to Facebook Share to Twitter Meer...
Share to Facebook Share to Twitter Meer...
vandaag werkzaam in
Productie
Logistiek
Industrie
Bouw
Administratie
Zorg
Over Vandaag

Vandaag draait om jou! Wij zijn een betrokken, enthousiast en ervaren uitzendbureau gevestigd in Limburg dat sterk is in uitzenden, detacheren en het ondersteunen bij diverse HR-vraagstukken. Wij zeggen niet voor niets “vandaag draait om jou” omdat wij zowel de werkzoekende als werkgever centraal stellen. Middels korte lijnen, vaste contactpersonen en onze kenmerkende zeer persoonlijke aanpak zorgen wij voor een perfecte match tussen beiden. Met bewezen ervaring en expertise zijn wij er trots op dat wij al jaren samenwerken met onze huidige opdrachtgevers. Dat zegt iets over onze manier van samenwerken. Kwaliteit, betrokkenheid en altijd dichtbij. Draait vandaag ook om jou? Lees meer!

 

Contact
Kantoor Maastricht
Geusseltweg 29c
6225 XS Maastricht
T: 045-8 200 300

Kantoor Sittard
Poststraat 8
6135 KR Sittard
T: 045-8 200 302

KvK: 61980838
BTW: NL 854577865B01
Bank: NL57 INGB 0005113125

Openingstijden:
maandag t/m vrijdag
08:30 u. t/m 17:30 u.

Mail
instagram linkedin twitter facebook
Over Vandaag

Vandaag draait om jou! Wij zijn een betrokken, enthousiast en ervaren uitzendbureau gevestigd in Limburg dat sterk is in uitzenden, detacheren, payrolling en het ondersteunen bij diverse HR-vraagstukken. Wij zeggen niet voor niets “vandaag draait om jou” omdat wij zowel de werkzoekende als werkgever centraal stellen. Middels korte lijnen, vaste contactpersonen en onze kenmerkende zeer persoonlijke aanpak zorgen wij voor een perfecte match tussen beiden. Met bewezen ervaring en expertise zijn wij er trots op dat wij al jaren samenwerken met onze huidige opdrachtgevers. Dat zegt iets over onze manier van samenwerken. Kwaliteit, betrokkenheid en altijd dichtbij. Draait vandaag ook om jou? Lees meer!

keurmerk keurmerk keurmerk keurmerk
Home
Disclaimer
Algemene voorwaarden
Privacy Statement
Cookie Statement
© 2021 Vandaag Personeelsdiensten
Home
Disclaimer
Algemene voorwaarden
Privacy Statement
Cookie Statement
© 2021 Vandaag Personeelsdiensten