Vandaag
Mail Mail instagram linkedin twitter facebook bel
045-8 200 300
Vandaag
Slide background

Vandaag Personeelsdiensten, Plalloy MTD en Ates starten Plastic Fantastic College

Onlangs is er een in-house leertraject bij werkgever Plalloy MTD B.V.  gelanceerd met de naam “Plastic Fantastic College”. Het betreft een programma dat is ontwikkeld ten behoeve van de opleiding van procesoperators en een tweede programma dat is ontwikkeld voor de opleiding van logistieke medewerkers.

Vandaag Personeelsdiensten B.V., Plalloy MTD B.V. en Ates B.V. hebben middels het tekenen van een gezamenlijke projectovereenkomst het startsein gegeven voor het zogenaamde Plastic Fantastic College. Het is een samenwerking tussen drie professionele partijen die hun krachten bundelen op het gebied van in house, projectmatig onderwijs. 'Met dit initiatief bieden we een opleidings- en doorontwikkelingstraject aan medewerkers binnen de procesindustrie en logistiek om zodoende een verdere kwaliteitsslag te maken in het opleidingsniveau van onze mensen. Ook willen we actief de proces-/logistieke industrie als groeiende en veelzijdige branche voor de arbeidsmarkt in Zuid-Limburg onder de aandacht brengen en daarmee indirect een actief antwoord geven op de demografische ontwikkeling van vergrijzing en ontgroening, vooral in de regio Parkstad. Daarom ook willen we nadrukkelijk de koppeling maken met lokale onderwijsinstellingen in de regio om op deze manier, als bedrijfsleven en opleidingsinstituten gezamenlijk,  jongeren te enthousiasmeren voor de procesindustrie en de logistieke sector', aldus een trotse Jack van Engelen van Plalloy MTD B.V.

'Middels het Plastic Fantastic College streven we er niet alleen naar dat we operators en logistiek medewerkers opleiden tot deskundige, kritische en betrouwbare medewerkers, maar willen we  ook en vooral ‘operational excellence’ (excellerende medewerkers) bereiken. Medewerkers opleiden die een proactieve houding aannemen en hun kennis en ervaring delen op de werkvloer. Uiteindelijk bieden we een Crebo landelijk erkend diploma basis/A operator en diploma logistiek medewerker (niveau 2) aan', aldus Roger Hoenen van Vandaag Personeelsdiensten B.V.


Projectpartners :

- Plalloy MTD B.V. als zijnde leerbedrijf en In Company leerlocatie
- Ates/Technicom B.V. verantwoordelijk voor de inhoud, coördinatie en uitvoering van de opl

Deel of beveel deze pagina aan via
Share to Facebook Share to Twitter Meer...
Share to Facebook Share to Twitter Meer...
vandaag werkzaam in
Productie
Logistiek
Industrie
Bouw
Administratie
Zorg
Over Vandaag

Vandaag draait om jou! Wij zijn een betrokken, enthousiast en ervaren uitzendbureau gevestigd in Limburg dat sterk is in uitzenden, detacheren en het ondersteunen bij diverse HR-vraagstukken. Wij zeggen niet voor niets “vandaag draait om jou” omdat wij zowel de werkzoekende als werkgever centraal stellen. Middels korte lijnen, vaste contactpersonen en onze kenmerkende zeer persoonlijke aanpak zorgen wij voor een perfecte match tussen beiden. Met bewezen ervaring en expertise zijn wij er trots op dat wij al jaren samenwerken met onze huidige opdrachtgevers. Dat zegt iets over onze manier van samenwerken. Kwaliteit, betrokkenheid en altijd dichtbij. Draait vandaag ook om jou? Lees meer!

 

Contact
Kantoor Maastricht
Geusseltweg 29c
6225 XS Maastricht
T: 045-8 200 300

Kantoor Sittard
Poststraat 8
6135 KR Sittard
T: 045-8 200 302

KvK: 61980838
BTW: NL 854577865B01
Bank: NL57 INGB 0005113125

Openingstijden:
maandag t/m vrijdag
08:30 u. t/m 17:30 u.

Mail
instagram linkedin twitter facebook
Over Vandaag

Vandaag draait om jou! Wij zijn een betrokken, enthousiast en ervaren uitzendbureau gevestigd in Limburg dat sterk is in uitzenden, detacheren, payrolling en het ondersteunen bij diverse HR-vraagstukken. Wij zeggen niet voor niets “vandaag draait om jou” omdat wij zowel de werkzoekende als werkgever centraal stellen. Middels korte lijnen, vaste contactpersonen en onze kenmerkende zeer persoonlijke aanpak zorgen wij voor een perfecte match tussen beiden. Met bewezen ervaring en expertise zijn wij er trots op dat wij al jaren samenwerken met onze huidige opdrachtgevers. Dat zegt iets over onze manier van samenwerken. Kwaliteit, betrokkenheid en altijd dichtbij. Draait vandaag ook om jou? Lees meer!

keurmerk keurmerk keurmerk keurmerk
Home
Disclaimer
Algemene voorwaarden
Privacy Statement
Cookie Statement
© 2021 Vandaag Personeelsdiensten
Home
Disclaimer
Algemene voorwaarden
Privacy Statement
Cookie Statement
© 2021 Vandaag Personeelsdiensten