Vandaag
Mail Mail instagram linkedin twitter facebook bel
045-8 200 300
Vandaag
Slide background

2e opleiding van Plastic Fantastic College van start!

Plalloy MTD, Technicom en Vandaag Personeelsdiensten lanceren logistieke opleiding.

Kerkrade, december 2017, ruim een jaar na de succesvolle introductie van een in-house leertraject (Plastic Fantastic College) bij werkgever Plalloy MTD B.V. in Kerkrade is de tweede opleiding van start gegaan.

Plalloy MTD en Technicom hebben samen de eerste stappen gezet naar het opleiden van medewerkers logistiek niveau 2 en/of 3. Voorafgaande aan de opleiding Logistiek wordt bij alle deelnemers een intredetoets afgenomen. Daarnaast volgt er een intakegesprek voor het definitief vaststellen van het gewenste startniveau. Om de medewerkers goed voor te bereiden op hun dagelijkse werkzaamheden zal een op maat gemaakte opleiding door Plalloy MTD worden verzorgd, genaamd het 'logistiek paspoort'. Het doorlopen van het maatwerktraject is een gedeelte van het totale traject om te komen tot vakbekwame, technisch onderrichte logistieke medewerkers. De uitstroom zal geschieden met een landelijk erkend diploma.

De opleiding is een samenwerking tussen drie professionele partijen die hun krachten bundelen op het gebied van in-house, projectmatig onderwijs. 'Met dit initiatief bieden we een opleidings- en doorontwikkelingstraject aan medewerkers binnen de logistieke sector om zodoende een verdere kwaliteitsslag te maken in het opleidingsniveau van onze mensen. Tevens willen we een impuls geven aan de Zuid-Limburgse logistieke industrie. Deze sector is enorm groeiend. De opleiding is een antwoord op het stijgend tekort aan vakbekwaam personeel. Daarom willen we ook nadrukkelijk de koppeling maken met lokale onderwijsinstellingen om op deze manier, als bedrijfsleven en opleidingsinstituten gezamenlijk, jongeren te enthousiasmeren voor de logistieke sector', aldus een trotse Jack van Engelen van Plalloy MTD B.V.

De ambitie is logistieke medewerkers op te leiden tot deskundige, kritische en betrouwbare medewerkers Daarnaast willen we ook en vooral ‘operational excellence’ (excellerende medewerkers) bereiken. Medewerkers opleiden die een proactieve houding aannemen en hun kennis en ervaring delen op de werkvloer. Uiteindelijk bieden we een Crebo landelijk erkend logistiek medewerker (niveau 2) aan', aldus Roger Hoenen van Vandaag Personeelsdiensten B.V.

Projectpartners

  • Plalloy MTD B.V. als zijnde leerbedrijf en In-company leerlocatie.
    Jack van Engelen, Managing Director & Vera Vos, Chief Administrative Officer
  • Ates/Technicom B.V. verantwoordelijk voor de inhoud, coördinatie en uitvoering van de opleidingen (theorie en praktijk).
    Erwin Dietzenbacher, eigenaar
  • Vandaag Personeelsdiensten B.V. als ontwikkelaar en facilitator van het gehele project.
    Roger Hoenen, eigenaar

Meer informatie kunt u opvragen bij Roger Hoenen van Vandaag Personeelsdiensten, Geusseltweg 29c, 6225 XS Maastricht, tel. 045-8200 300, r.hoenen@vandaagpersoneelsdiensten.nl, www.vandaagpersoneelsdiensten.nl  

 

Deel of beveel deze pagina aan via
Share to Facebook Share to Twitter Meer...
Share to Facebook Share to Twitter Meer...
vandaag werkzaam in
Productie
Logistiek
Industrie
Bouw
Administratie
Zorg
Over Vandaag

Vandaag draait om jou! Wij zijn een betrokken, enthousiast en ervaren uitzendbureau gevestigd in Limburg dat sterk is in uitzenden, detacheren en het ondersteunen bij diverse HR-vraagstukken. Wij zeggen niet voor niets “vandaag draait om jou” omdat wij zowel de werkzoekende als werkgever centraal stellen. Middels korte lijnen, vaste contactpersonen en onze kenmerkende zeer persoonlijke aanpak zorgen wij voor een perfecte match tussen beiden. Met bewezen ervaring en expertise zijn wij er trots op dat wij al jaren samenwerken met onze huidige opdrachtgevers. Dat zegt iets over onze manier van samenwerken. Kwaliteit, betrokkenheid en altijd dichtbij. Draait vandaag ook om jou? Lees meer!

 

Contact
Kantoor Maastricht
Geusseltweg 29c
6225 XS Maastricht
T: 045-8 200 300

Kantoor Sittard
Poststraat 8
6135 KR Sittard
T: 045-8 200 302

KvK: 61980838
BTW: NL 854577865B01
Bank: NL57 INGB 0005113125

Openingstijden:
maandag t/m vrijdag
08:30 u. t/m 17:30 u.

Mail
instagram linkedin twitter facebook
Over Vandaag

Vandaag draait om jou! Wij zijn een betrokken, enthousiast en ervaren uitzendbureau gevestigd in Limburg dat sterk is in uitzenden, detacheren, payrolling en het ondersteunen bij diverse HR-vraagstukken. Wij zeggen niet voor niets “vandaag draait om jou” omdat wij zowel de werkzoekende als werkgever centraal stellen. Middels korte lijnen, vaste contactpersonen en onze kenmerkende zeer persoonlijke aanpak zorgen wij voor een perfecte match tussen beiden. Met bewezen ervaring en expertise zijn wij er trots op dat wij al jaren samenwerken met onze huidige opdrachtgevers. Dat zegt iets over onze manier van samenwerken. Kwaliteit, betrokkenheid en altijd dichtbij. Draait vandaag ook om jou? Lees meer!

keurmerk keurmerk keurmerk keurmerk
Home
Disclaimer
Algemene voorwaarden
Privacy Statement
Cookie Statement
© 2021 Vandaag Personeelsdiensten
Home
Disclaimer
Algemene voorwaarden
Privacy Statement
Cookie Statement
© 2021 Vandaag Personeelsdiensten