Vandaag
Mail Mail instagram linkedin twitter facebook bel
045-8 200 300
Vandaag
Slide background

Vandaag lanceren wij een nieuwe website!

Wat zijn wij trots! Trots op onze nieuwe portal waar je snel en eenvoudig de nieuwste vacatures kunt vinden, bekijken en natuurlijk direct kunt solliciteren. “Of je dit nou op een mobiele telefoon, tablet of desktop doet. Achter je bureau of vanuit je luie stoel. Vandaag draait om jou!” aldus Roger Hoenen, directeur van Vandaag Personeelsdiensten.

Voordat er werd gestart met het ontwerpen en bouwen van de nieuwe website werd eerst in kaart gebracht waar de hedendaagse werkzoekende behoefte aan heeft. Op basis hiervan werden zowel het ontwerp alsook de bijbehorende functionaliteiten verder bepaald. 

Daarnaast heeft Vandaag Personeelsdiensten zich de afgelopen jaren op een mooie wijze doorontwikkeld. Bij deze ontwikkeling hoort een bepaalde positionering. Om die reden werd een nieuw platform gecreëerd dat qua branding en functionaliteiten beter aansluit bij de huidige positionering van het bedrijf en de huidige uitzendbranche.

Zien we jou vandaag online?
Wil je meer weten over Vandaag Personeelsdiensten? Volg ons dan via Facebook, LinkedIn of Twitter of bel voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. 

Deel of beveel deze pagina aan via
Share to Facebook Share to Twitter Meer...
Share to Facebook Share to Twitter Meer...
vandaag werkzaam in
Productie
Logistiek
Industrie
Bouw
Administratie
Zorg
Over Vandaag

Vandaag draait om jou! Wij zijn een betrokken, enthousiast en ervaren uitzendbureau gevestigd in Limburg dat sterk is in uitzenden, detacheren en het ondersteunen bij diverse HR-vraagstukken. Wij zeggen niet voor niets “vandaag draait om jou” omdat wij zowel de werkzoekende als werkgever centraal stellen. Middels korte lijnen, vaste contactpersonen en onze kenmerkende zeer persoonlijke aanpak zorgen wij voor een perfecte match tussen beiden. Met bewezen ervaring en expertise zijn wij er trots op dat wij al jaren samenwerken met onze huidige opdrachtgevers. Dat zegt iets over onze manier van samenwerken. Kwaliteit, betrokkenheid en altijd dichtbij. Draait vandaag ook om jou? Lees meer!

 

Contact
Kantoor Maastricht
Geusseltweg 29c
6225 XS Maastricht
T: 045-8 200 300

Kantoor Sittard
Poststraat 8
6135 KR Sittard
T: 045-8 200 302

KvK: 61980838
BTW: NL 854577865B01
Bank: NL57 INGB 0005113125

Openingstijden:
maandag t/m vrijdag
08:30 u. t/m 17:30 u.

Mail
instagram linkedin twitter facebook
Over Vandaag

Vandaag draait om jou! Wij zijn een betrokken, enthousiast en ervaren uitzendbureau gevestigd in Limburg dat sterk is in uitzenden, detacheren, payrolling en het ondersteunen bij diverse HR-vraagstukken. Wij zeggen niet voor niets “vandaag draait om jou” omdat wij zowel de werkzoekende als werkgever centraal stellen. Middels korte lijnen, vaste contactpersonen en onze kenmerkende zeer persoonlijke aanpak zorgen wij voor een perfecte match tussen beiden. Met bewezen ervaring en expertise zijn wij er trots op dat wij al jaren samenwerken met onze huidige opdrachtgevers. Dat zegt iets over onze manier van samenwerken. Kwaliteit, betrokkenheid en altijd dichtbij. Draait vandaag ook om jou? Lees meer!

keurmerk keurmerk keurmerk keurmerk
Home
Disclaimer
Algemene voorwaarden
Privacy Statement
Cookie Statement
© 2021 Vandaag Personeelsdiensten
Home
Disclaimer
Algemene voorwaarden
Privacy Statement
Cookie Statement
© 2021 Vandaag Personeelsdiensten