Vandaag
Mail Mail instagram linkedin twitter facebook bel
045-8 200 300
Vandaag
Slide background

HR Kenniskring Zuid-Limburg

HR Kenniskring Zuid-Limburg, het nieuwe kennis en netwerk platform voor Limburgse HR Professionals!

Vandaag Personeelsdiensten is een van de trotse initiatiefnemers van het onlangs opgerichte HR Kenniskring Zuid-Limburg. Een initiatief met als doel en ambitie een netwerk van HR-professionals te vormen waarmee je in de dagelijkse praktijk ruggenspraak kan houden.

Initiatiefnemers van deze nieuwe HR Kenniskring Zuid-Limburg zijn;

Najib Loiazizi, Senior HR Advisor NL & BE, ICL Europe Coöperatief U.A., Heerlen
Lucas Thoma, HR-manager, Heuschen & Schrouff Foods Group BV, Landgraaf
Edo Pluijmen, HR Adviseur, Stelrad Radiator Group, Nuth
Roger Hoenen, Co-Owner, Vandaag Personeelsdiensten, Maastricht

Doelen en ambities
Bij de oprichting zijn er aantal uitgangspunten, doelen en ambities vastgesteld;

  • Kennisvergaring en kennis delen ten aanzien van actuele en toekomstige ontwikkelingen op specifiek Human Resource vakgebied.
  • De kenniskring zou een sterk netwerk HR team moeten zijn om elkaar te ondersteunen, kennis te delen en vervolgens ook elkaar te helpen waar nodig is.
  • Insteek wordt een kenniskring op te bouwen met enthousiaste Human Resource professionals van zowel profit- als non-profit organisaties uit Zuid-Limburg.
  • Onderscheidend t.o.v. andere netwerken:
    • Nadruk op vak inhoudelijke onderwerpen.
    • Kennis opdoen van actualiteiten en toekomstige ontwikkelingen
    • Actief Knowledge sharing; actief delen van best practice op HR-gebied

Profiel van leden
De samenstelling van de kenniskring zal bestaan uit HR Professionals die werkzaam zijn in een HR functie. Belangrijk is de mix van ervaring en leeftijd binnen de groep. Niet alleen zware profielen maar ook Young Professionals kunnen deel uit maken van deze kenniskring.

Om aansluiting te krijgen met onderwijs en de HR Professionals van de toekomst zullen HRM studenten en onderwijsinstellingen waaronder Zuyd Hogeschool actief benaderd worden om deel te nemen. Insteek zou zijn verbindingen te leggen en daar waar mogelijk elkaar te versterken.

Kennissessies
2 keer per jaar zal er een bijeenkomst worden georganiseerd. Iedere kennissessie kent een thema en programma zal dan ook 'to the point' hier op gericht zijn.

1e Kennis sessie zal plaatsvinden op 23 mei 2019. Als keynote spreker is Bas van de Haterd uitgenodigd met als thema; De toekomst van werk!

Kijk voor meer informatie op www.hr-kenniskring.nl

 

 

Deel of beveel deze pagina aan via
Share to Facebook Share to Twitter Meer...
Share to Facebook Share to Twitter Meer...
vandaag werkzaam in
Productie
Logistiek
Industrie
Bouw
Administratie
Zorg
Over Vandaag

Vandaag draait om jou! Wij zijn een betrokken, enthousiast en ervaren uitzendbureau gevestigd in Limburg dat sterk is in uitzenden, detacheren en het ondersteunen bij diverse HR-vraagstukken. Wij zeggen niet voor niets “vandaag draait om jou” omdat wij zowel de werkzoekende als werkgever centraal stellen. Middels korte lijnen, vaste contactpersonen en onze kenmerkende zeer persoonlijke aanpak zorgen wij voor een perfecte match tussen beiden. Met bewezen ervaring en expertise zijn wij er trots op dat wij al jaren samenwerken met onze huidige opdrachtgevers. Dat zegt iets over onze manier van samenwerken. Kwaliteit, betrokkenheid en altijd dichtbij. Draait vandaag ook om jou? Lees meer!

 

Contact
Kantoor Maastricht
Geusseltweg 29c
6225 XS Maastricht
T: 045-8 200 300

Kantoor Sittard
Poststraat 8
6135 KR Sittard
T: 045-8 200 302

KvK: 61980838
BTW: NL 854577865B01
Bank: NL57 INGB 0005113125

Openingstijden:
maandag t/m vrijdag
08:30 u. t/m 17:30 u.

Mail
instagram linkedin twitter facebook
Over Vandaag

Vandaag draait om jou! Wij zijn een betrokken, enthousiast en ervaren uitzendbureau gevestigd in Limburg dat sterk is in uitzenden, detacheren, payrolling en het ondersteunen bij diverse HR-vraagstukken. Wij zeggen niet voor niets “vandaag draait om jou” omdat wij zowel de werkzoekende als werkgever centraal stellen. Middels korte lijnen, vaste contactpersonen en onze kenmerkende zeer persoonlijke aanpak zorgen wij voor een perfecte match tussen beiden. Met bewezen ervaring en expertise zijn wij er trots op dat wij al jaren samenwerken met onze huidige opdrachtgevers. Dat zegt iets over onze manier van samenwerken. Kwaliteit, betrokkenheid en altijd dichtbij. Draait vandaag ook om jou? Lees meer!

keurmerk keurmerk keurmerk keurmerk
Home
Disclaimer
Algemene voorwaarden
Privacy Statement
Cookie Statement
© 2021 Vandaag Personeelsdiensten
Home
Disclaimer
Algemene voorwaarden
Privacy Statement
Cookie Statement
© 2021 Vandaag Personeelsdiensten