Vandaag
Mail Mail instagram linkedin twitter facebook bel
045-8 200 300
Vandaag
Slide background

Ashley Vievermanns aangesteld als Operationeel Manager bij Vandaag Personeelsdiensten

Vandaag Personeelsdiensten groeit door! Om te kunnen voldoen aan de grote vraag van onze opdrachtgevers in Limburg is per 1 januari 2020 Ashley Vievermanns aangesteld als Operationeel Manager van Vandaag Personeelsdiensten. Ashley is al 3,5 jaar als senior commercieel intercedent een vertrouwd gezicht binnen Vandaag Personeelsdiensten. 

Zowel de organisatie als Ashley zijn toe aan de volgende stap en Ashley zal dan ook vanaf dit jaar de dagelijkse leiding van Vandaag Personeelsdiensten voor haar rekening nemen. Concreet betekent dit dat ze het team gericht op industriële vacatures als ook het team gericht op de administratieve sector zal aansturen. De teams bestaan uit ervaren professionals die gespecialiseerd zijn in uitzenden, detacheren en het ondersteunen bij diverse HR-vraagstukken.

“Vandaag Personeelsdiensten bestaat in 2020 inmiddels 10 jaar. Sinds de oprichting hebben we een mooie en gezonde groei doorgemaakt. Wij zijn een betrokken, enthousiast en ervaren uitzendbureau gevestigd in Limburg. Wij zeggen niet voor niets “Vandaag draait om jou!” omdat wij zowel de werkzoekende als de opdrachtgever centraal stellen. Middels korte lijnen, vaste contactpersonen en onze kenmerkende zeer persoonlijke aanpak zorgen wij voor een perfecte match tussen beiden. Met bewezen ervaring en expertise zijn wij er trots op dat wij al jaren samenwerken met onze huidige opdrachtgevers. Dat zegt iets over onze manier van samenwerken: kwaliteit, betrokkenheid en altijd dichtbij.

Met de benoeming van een Operationeel Manager willen wij onze competenties en ambities nog meer kracht bijzetten en gaan we de toekomst met veel enthousiasme tegemoet. We wensen Ashley heel veel succes en vooral ook veel plezier met haar nieuwe opdracht!”, aldus Roger Hoenen één van de grondleggers van Vandaag Personeelsdiensten.

 

Over Ashley Vievermanns
In 2016 rondde Ashley haar opleiding Commercieel Management af aan de Hogeschool Zuyd te Sittard. Direct na haar opleiding start ze bij Vandaag Personeelsdiensten en ze heeft sindsdien samen met de rest van het team hard gewerkt aan de groei van de organisatie.

“Ik heb heel veel zin in mijn nieuwe rol. Deze organisatiewijziging is een meer dan logische stap. Dankzij de senioriteit van de oprichters weet Vandaag Personeelsdiensten als geen ander dat jong talent met ambitie noodzakelijk is voor iedere organisatie om de continuïteit te kunnen waarborgen. Ik ben daarom ook erg dankbaar voor deze kans. Samen met mijn collega’s, onze flexwerkers en onze relaties gaan we een mooie toekomst tegemoet met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en werkplezier!”, aldus een enthousiaste Ashley Vievermanns.


Over Vandaag Personeelsdiensten
Vandaag Personeelsdiensten bestaat dit jaar 10 jaar. Sinds de oprichting heeft de organisatie een  mooie en gezonde groei gemaakt. Wij zijn een betrokken, enthousiast en ervaren uitzendbureau gevestigd in Limburg. Wij zeggen niet voor niets “Vandaag draait om jou” omdat wij zowel de werkzoekende als werkgever centraal stellen. Middels korte lijnen, vaste contactpersonen en onze kenmerkende zeer persoonlijke aanpak zorgen wij voor een perfecte match tussen beiden. Met bewezen ervaring en expertise zijn wij er trots op dat wij al jaren samenwerken met onze huidige opdrachtgevers. Dat zegt iets over onze manier van samenwerken. Kwaliteit, betrokkenheid en altijd dichtbij.

Meer informatie kunt u opvragen bij Roger Hoenen van Vandaag Personeelsdiensten, Geusseltweg 29c, 6225 XS Maastricht, tel. 045-8200 300,
r.hoenen@vandaagpersoneelsdiensten.nl

Lees hier het persbericht

Deel of beveel deze pagina aan via
Share to Facebook Share to Twitter Meer...
Share to Facebook Share to Twitter Meer...
vandaag werkzaam in
Productie
Logistiek
Industrie
Bouw
Administratie
Zorg
Over Vandaag

Vandaag draait om jou! Wij zijn een betrokken, enthousiast en ervaren uitzendbureau gevestigd in Limburg dat sterk is in uitzenden, detacheren en het ondersteunen bij diverse HR-vraagstukken. Wij zeggen niet voor niets “vandaag draait om jou” omdat wij zowel de werkzoekende als werkgever centraal stellen. Middels korte lijnen, vaste contactpersonen en onze kenmerkende zeer persoonlijke aanpak zorgen wij voor een perfecte match tussen beiden. Met bewezen ervaring en expertise zijn wij er trots op dat wij al jaren samenwerken met onze huidige opdrachtgevers. Dat zegt iets over onze manier van samenwerken. Kwaliteit, betrokkenheid en altijd dichtbij. Draait vandaag ook om jou? Lees meer!

 

Contact
Kantoor Maastricht
Geusseltweg 29c
6225 XS Maastricht
T: 045-8 200 300

Kantoor Sittard
Poststraat 8
6135 KR Sittard
T: 045-8 200 302

KvK: 61980838
BTW: NL 854577865B01
Bank: NL57 INGB 0005113125

Openingstijden:
maandag t/m vrijdag
08:30 u. t/m 17:30 u.

Mail
instagram linkedin twitter facebook
Over Vandaag

Vandaag draait om jou! Wij zijn een betrokken, enthousiast en ervaren uitzendbureau gevestigd in Limburg dat sterk is in uitzenden, detacheren, payrolling en het ondersteunen bij diverse HR-vraagstukken. Wij zeggen niet voor niets “vandaag draait om jou” omdat wij zowel de werkzoekende als werkgever centraal stellen. Middels korte lijnen, vaste contactpersonen en onze kenmerkende zeer persoonlijke aanpak zorgen wij voor een perfecte match tussen beiden. Met bewezen ervaring en expertise zijn wij er trots op dat wij al jaren samenwerken met onze huidige opdrachtgevers. Dat zegt iets over onze manier van samenwerken. Kwaliteit, betrokkenheid en altijd dichtbij. Draait vandaag ook om jou? Lees meer!

keurmerk keurmerk keurmerk keurmerk
Home
Disclaimer
Algemene voorwaarden
Privacy Statement
Cookie Statement
© 2021 Vandaag Personeelsdiensten
Home
Disclaimer
Algemene voorwaarden
Privacy Statement
Cookie Statement
© 2021 Vandaag Personeelsdiensten