Vandaag
Mail Mail instagram linkedin twitter facebook bel
045-8 200 300
Vandaag
Slide background

'Partir c'est mourir un peu'

Bovenstaande titel is wellicht wat pathetisch om ons gevoel te beschrijven als een collega haar vleugels uitslaat, maar ach hoe vaak kun je uit een 19e eeuws gedicht citeren.

Per 1 december gaat Melissa Roelofs Vandaag Personeelsdiensten verlaten om haar carrière voort te zetten als recruiter bij Majorel. We willen Melissa danken voor haar waardevolle bijdrage aan de ontwikkeling van Vandaag Personeelsdiensten en wensen haar veel succes op haar nieuwe werkplek. We twijfelen er geen seconde aan, dat ze ook bij Majorel van grote toegevoegde waarde zal zijn en dat met haar komst het Majorel team een fijn mens als collega kan verwelkomen.

Daar waar mensen gaan, komen gelukkig ook weer nieuwe en om Melissa op te volgen hebben we ervoor gekozen om twee nieuwe collega’s aan ons team toe te voegen.

Met de komst van Tom Körver en Femke Jongen per 1 december is ons team weer compleet en zijn we ervan overtuigd dat we onze dienstverlening op de van ons bekende persoonlijke wijze kunnen voortzetten.

Deel of beveel deze pagina aan via
Share to Facebook Share to Twitter Meer...
Share to Facebook Share to Twitter Meer...
vandaag werkzaam in
Productie
Logistiek
Industrie
Bouw
Administratie
Zorg
Over Vandaag

Vandaag draait om jou! Wij zijn een betrokken, enthousiast en ervaren uitzendbureau gevestigd in Limburg dat sterk is in uitzenden, detacheren en het ondersteunen bij diverse HR-vraagstukken. Wij zeggen niet voor niets “vandaag draait om jou” omdat wij zowel de werkzoekende als werkgever centraal stellen. Middels korte lijnen, vaste contactpersonen en onze kenmerkende zeer persoonlijke aanpak zorgen wij voor een perfecte match tussen beiden. Met bewezen ervaring en expertise zijn wij er trots op dat wij al jaren samenwerken met onze huidige opdrachtgevers. Dat zegt iets over onze manier van samenwerken. Kwaliteit, betrokkenheid en altijd dichtbij. Draait vandaag ook om jou? Lees meer!

 

Contact
Kantoor Maastricht
Geusseltweg 29c
6225 XS Maastricht
T: 045-8 200 300

Kantoor Sittard
Poststraat 8
6135 KR Sittard
T: 045-8 200 302

KvK: 61980838
BTW: NL 854577865B01
Bank: NL57 INGB 0005113125

Openingstijden:
maandag t/m vrijdag
08:30 u. t/m 17:30 u.

Mail
instagram linkedin twitter facebook
Over Vandaag

Vandaag draait om jou! Wij zijn een betrokken, enthousiast en ervaren uitzendbureau gevestigd in Limburg dat sterk is in uitzenden, detacheren, payrolling en het ondersteunen bij diverse HR-vraagstukken. Wij zeggen niet voor niets “vandaag draait om jou” omdat wij zowel de werkzoekende als werkgever centraal stellen. Middels korte lijnen, vaste contactpersonen en onze kenmerkende zeer persoonlijke aanpak zorgen wij voor een perfecte match tussen beiden. Met bewezen ervaring en expertise zijn wij er trots op dat wij al jaren samenwerken met onze huidige opdrachtgevers. Dat zegt iets over onze manier van samenwerken. Kwaliteit, betrokkenheid en altijd dichtbij. Draait vandaag ook om jou? Lees meer!

keurmerk keurmerk keurmerk keurmerk
Home
Disclaimer
Algemene voorwaarden
Privacy Statement
Cookie Statement
© 2022 Vandaag Personeelsdiensten
Home
Disclaimer
Algemene voorwaarden
Privacy Statement
Cookie Statement
© 2022 Vandaag Personeelsdiensten