Vandaag
Mail Mail instagram linkedin twitter facebook bel
045-8 200 300
Vandaag
Slide background

Bo naar Mexico!

Dat werken via Vandaag Personeelsdiensten voor leuke verrassingen kan zorgen, heeft Bo Jansen 2 weken geleden zelf ondervonden. Ongelofelijk maar waar: op haar eerste werkdag mocht ze naar Mexico! Lees hieronder haar avontuur.

"Op een eerste werkdag bij een nieuwe werkgever, heeft iedereen verwachtingen. Ik had ze donderdag 24 mei ook, toen ik naar KeyTec in Sittard reed. Ik stond er positief in en was enthousiast om te beginnen. De eerste uren vlogen voorbij, grotendeels omdat de collega’s allemaal even spontaan zijn. Zelfs mijn sollicitatie was informeler dan verwacht. Er werd redelijk lang gesproken over mijn laatste backpack avontuur. Ik, een blonde meid van 24, helemaal alleen door Cuba, blijkt steeds weer een interessant onderwerp te zijn.

Rond lunchtijd kwam de man met wie ik mijn sollicitatiegesprek had gehad langs, vragen of het allemaal goed verliep. Nadat ik hier positief op reageerde, zei hij: “Gelukkig! Hé, wil je vanavond naar Mexico?” Lachend reageerde ik met natuurlijk, ik ging weer verder met mijn werk en dacht haha, wat flauw. Weten dat ik werk om mijn reizen te kunnen financieren, maar op mijn eerste dag vragen of ik weer op reis wil. Zo’n kwartier later kwam een mevrouw naar mij toe met de vraag of ik mijn paspoort bij me had. Een beetje verbaasd zei ik van wel maar ik vroeg natuurlijk wel waarom, omdat ik mijn contract al had en papierwerk dus al in orde zou moeten zijn. “Voor vanavond.” was haar antwoord en na een paar seconden stilte voegde ze eraan toe “Je vlucht naar Mexico. Jeannot heeft het toch net met je besproken?”
Op dit moment ontstond er een lichte kortsluiting in mijn hoofd. Jeannot had dit inderdaad gevraagd maar dit was toch een grap geweest? Waarom zou ik naar Mexico moeten, wanneer, voor hoelang?! Waarom ik? Omdat ik even niks zinnigs kon uitbrengen gaf ze aan dat ik in m’n pauze een paar minuten daarna maar langs haar kantoor moest lopen om het te bespreken.

Iets later stond ik bij haar op kantoor en werd alles uitgelegd. Een partner-fabriek in Mexico liep vast omdat een onderdeel niet meer voorradig was. Normaal gesproken wordt alles met een koeriersdienst verstuurd, maar omdat dit spoed was zou dat te lang duren. De snelste optie was daarom in dit geval, om een vlucht te boeken voor een medewerker van het bedrijf om het persoonlijk te gaan afleveren. Omdat collega’s niet zomaar weg konden in verband met hun gezin, werk op locatie of het niet hebben van een paspoort én ze wisten dat ik zo graag reis, werd ik gevraagd. Anderhalf uur later was het papierwerk geregeld en reed ik naar huis om in te pakken. Na een uurtje thuis ben ik naar Schiphol vertrokken en 10 uur nadat mij werd gevraagd of ik naar Mexico wilde, was ik er daadwerkelijk onderweg naar toe. Op het vliegveld werd ik netjes opgehaald, het vervangende onderdeel van mij overgenomen en ik afgezet bij het hotel. Hier heb ik drie dagen vrije tijd gehad en van Mexico kunnen genieten om na een prachtig weekend, terug naar huis te vliegen.
Zoals ik al zei, heeft iedereen verwachtingen op een eerste werkdag. Dit ging tegen al mijn verwachtingen in, maar het was een ontzettend mooie ervaring."

Heb jij ook interesse in een nieuwe uitdaging? Neem dan Vandaag contact op via tel. 045-8200300 of stuur een mail naar info@vandaagpersoneelsdiensten.nl
(Mexico reizen overigens niet standaard inbegrepen)

 

Deel of beveel deze pagina aan via
Share to Facebook Share to Twitter Meer...
Share to Facebook Share to Twitter Meer...
vandaag werkzaam in
Productie
Logistiek
Industrie
Bouw
Administratie
Zorg
Over Vandaag

Vandaag draait om jou! Wij zijn een betrokken, enthousiast en ervaren uitzendbureau gevestigd in Limburg dat sterk is in uitzenden, detacheren en het ondersteunen bij diverse HR-vraagstukken. Wij zeggen niet voor niets “vandaag draait om jou” omdat wij zowel de werkzoekende als werkgever centraal stellen. Middels korte lijnen, vaste contactpersonen en onze kenmerkende zeer persoonlijke aanpak zorgen wij voor een perfecte match tussen beiden. Met bewezen ervaring en expertise zijn wij er trots op dat wij al jaren samenwerken met onze huidige opdrachtgevers. Dat zegt iets over onze manier van samenwerken. Kwaliteit, betrokkenheid en altijd dichtbij. Draait vandaag ook om jou? Lees meer!

 

Contact
Kantoor Maastricht
Geusseltweg 29c
6225 XS Maastricht
T: 045-8 200 300

Kantoor Sittard
Poststraat 8
6135 KR Sittard
T: 045-8 200 302

KvK: 61980838
BTW: NL 854577865B01
Bank: NL57 INGB 0005113125

Openingstijden:
maandag t/m vrijdag
08:30 u. t/m 17:30 u.

Mail
instagram linkedin twitter facebook
Over Vandaag

Vandaag draait om jou! Wij zijn een betrokken, enthousiast en ervaren uitzendbureau gevestigd in Limburg dat sterk is in uitzenden, detacheren, payrolling en het ondersteunen bij diverse HR-vraagstukken. Wij zeggen niet voor niets “vandaag draait om jou” omdat wij zowel de werkzoekende als werkgever centraal stellen. Middels korte lijnen, vaste contactpersonen en onze kenmerkende zeer persoonlijke aanpak zorgen wij voor een perfecte match tussen beiden. Met bewezen ervaring en expertise zijn wij er trots op dat wij al jaren samenwerken met onze huidige opdrachtgevers. Dat zegt iets over onze manier van samenwerken. Kwaliteit, betrokkenheid en altijd dichtbij. Draait vandaag ook om jou? Lees meer!

keurmerk keurmerk keurmerk keurmerk
Home
Disclaimer
Algemene voorwaarden
Privacy Statement
Cookie Statement
© 2021 Vandaag Personeelsdiensten
Home
Disclaimer
Algemene voorwaarden
Privacy Statement
Cookie Statement
© 2021 Vandaag Personeelsdiensten