ARBEIDSMARKTNIEUWS
Er zijn geen nieuwsberichten

Werkwijze

Wij geloven dat ieder mens zijn eigen specifieke talenten heeft. Jouw drijfveren en ambities zijn daarom altijd het uitgangspunt bij het zoeken naar de juiste baan. Wij kijken dan ook verder dan enkel je cv. We zijn geïnteresseerd in je persoonlijkheid, je motivatie, je waarden en je ambities.
Openheid en eerlijkheid staan hierbij bovenaan!
 
Vandaag Personeelsdiensten werkt voor opdrachtgevers in diverse branches. We vervullen voor hen vacatures op alle niveaus: van laaggeschoold werk tot functies op hbo- en wo-niveau.
Onze doelstelling is om te komen tot een optimale match tussen jou als kandidaat en één van onze opdrachtgevers.
Grote kans dat we dus ook jou kunnen helpen bij het vinden van een baan die precies bij jou past!
En omdat wij de behoeften van onze klanten kennen, kunnen we jou optimaal voorbereiden op je toekomstige werkomgeving.
Om talentvolle medewerkers te werven maken we gebruik van een breed scala aan wervingskanalen. Eén daarvan is onze eigen website en daarmee verbonden onze CV database.
Daarnaast maken we ook gebruik van relevante vacaturesites en Social Media op Internet, externe CV databases en dag- en weekbladen.
Spreekt onze werkwijze je aan en wil je onze dienstverlening persoonlijk ervaren ga dan direct naar inschrijven en laat je gegevens achter.
Wil je eerst onze vacatures bekijken dan kan dat ook. Vind je een vacature die bij je past, dan kun je ook rechtstreeks vanuit de vacature je interesse middels een inschrijving bij ons kenbaar maken.
Het kan voorkomen dat we je niet direct feedback kunnen geven over de mogelijkheden of over de uitkomst van het selectietraject. We zullen er echter alles aan doen om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden.