ARBEIDSMARKTNIEUWS
Er zijn geen nieuwsberichten

Werken bij QCP

Welkom op de carrière-pagina van QCP. Op deze pagina vind je alle informatie over de carrièremogelijkheden binnen deze nieuwe plant.

Over QCP
QCP is opgericht met de overtuiging dat in Europa veranderingen nodig zijn wat betreft de productie van kunst- stoffen. Elk jaar wordt 25 miljoen ton kunststofafval gegenereerd waarvan veruit het grootste deel wordt gestort of verbrand. QCP ziet een enorme kans om deze berg te reduceren door het te hergebruiken als alternatief voor de relatief dure fossiele grond- stoffen. Zodoende zal QCP sterk bijdragen aan de circulaire economie en aan de reductie van CO2 uitstoot en de besparing van energie. Dit beantwoordt aan de toenemende vraag naar duurzame producten van zowel gebruikers als brand owners. 

De uitdaging
Onze visie is om de toonaangevende leverancier van circulaire polymeren te worden voor de automobiel-, verpakkings-, wit & bruingoed- en bouwindustrie. QCP heeft haar grond- stofbehoefte veilig gesteld door de participatie van Suez Environnement als strategische investeerder. De overige investeerders zijn Chemelot Ventures , LIOF, Provincie Limburg, Limburgs Energie Fonds, firma Lan- gen en de Gemeente Sittard-Geleen. QCP creëert een nieuwe keten op het gebied van duurzame polymeren. Op dit moment wordt een grootschalig, volledig geïntegreerde fabriek gebouwd gebaseerd op de laatste technologieontwikkelingen op het gebied van wassen, sorteren en compounderen. De innovatie zal markt gedreven zijn met focus op product- ontwikkeling en gerelateerde technologieverbeteringen. 

QCP is een samenwerking aangegaan met Vandaag Personeelsdiensten voor de werving en selectie van het operationeel team voor haar nieuwe duurzame fabriek.
In onze gezamenlijke visie bepalen de medewerkers het DNA van iedere organisatie. Daarom zijn we op zoek naar mensen die teamspirit, trots, eigen verant- woordelijkheid, loyaliteit, creativiteit, veiligheid, duurzaamheid en een hands on mentaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Mensen met de ‘QCP factor’ dus. 

Op dit moment zijn wij op zoek naar kandidaten voor de volgende functies:

Alle functies bieden na een gedegen inwerkperiode en bij gebleken geschiktheid vooruitzicht op continuïteit. 

Interesse?
Voor meer informatie en een uitgebreide functiebeschrijving klik op één van bovenstaande functies. Je kunt ook telefonisch contact opnemen met Marielle Wiertz van Vandaag Personeelsdiensten via telefoonnummer 045-8200300 of je vraag mailen naar qcp@vandaagpersoneelsdiensten.nl.