EEN GREEP UIT ONZE VACATURES
Bouwkundig werkvoorbereider
Ga naar deze vacature...

Productiemedewerker Dagdienst
Ga naar deze vacature...

Operator
Ga naar deze vacature...

Allround installatiemonteur
Ga naar deze vacature...

Productiemedewerker metaalbedrijf
Ga naar deze vacature...

 • Vandaag Personeelsdiensten

  Een jonge onderscheidende organisatie actief over de hele lijn van personele dienstverlening. Vandaag Personeelsdiensten heeft zeer ruime ervaring zowel in uitzenden, detachering en payrolling, als ervaring in het oplossen van een breed spectrum aan HR vraagstukken onder andere op het gebied van outplacement, mobiliteit en re-integratie. Daarnaast hebben de mensen van Vandaag Personeelsdiensten een heldere visie op dienstverlening.
  Wij begrijpen namelijk heel goed wat er in deze tijd, vandaag de dag, verwacht wordt van een dienstverlener op het vlak van Human Resources: onderscheidend vermogen op het gebied van echte betrokkenheid, deskundigheid, ervaring en professionaliteit.
  De naam Vandaag Personeelsdiensten staat echter voor meer. Beschouw het maar als een vrije vertaling van carpe diem, pluk de dag. Het is van belang om elke dag bewust te beleven, elke dag met volle overtuiging en plezier tegemoet treden. Alleen dan kun je je werk goed doen.
  Ervaar verder op de website wat Vandaag Personeelsdiensten voor u kan betekenen.

 • Werkgevers

  Omdat we van mening zijn dat ieder HR vraagstuk een maatwerk oplossing vergt, hebben we ervoor gekozen ons dienstenpakket in labels onder te verdelen. Voor korte of langdurige opdrachten waarbij u maximale flexibiliteit belangrijk vindt, kunt u kiezen voor ons label Uitzenden en Detacheren.
  Wilt u specialistische hulp bij het search- en selectietraject maak dan gebruik van ons label Werving & Selectie/Executive Search. Zoekt u een flexibele oplossing voor een deel van uw personeel en/of wilt u het juridisch werkgeverschap en alle bijbehorende (administratieve) verplichtingen uitbesteden dan is Payrolling voor u de oplossing. Heeft u ondersteuning nodig op HR gebied in algemene zin dan wel voor specifieke trajecten zoals bv outplacement en re-integratie, dan is HR Advies voor u waarschijnlijk het antwoord op uw vragen. Zoekt u tijdelijke managementondersteuning? Wij zorgen middels ons label Interim Management voor de juiste man/vrouw op de juiste plaats.
  Kortom voor elke uitdaging het juiste antwoord!

 • Werknemers

  Werknemers van vandaag de dag weten vaak goed wat ze willen. Flexibiliteit is dan ook het sleutelwoord, voor de werkgever maar zeker ook voor de werknemer. Wij zijn continu op zoek naar de kandidaten die weten waar ze voor staan, weten wat ze willen maar die ook begrijpen dat de relatie tussen werkgever en werknemer een samenspel is van geven en nemen. Wij beseffen ook als geen ander dat werk integraal deel uitmaakt van je leven en daarom meer is dan alleen een manier om geld te verdienen. Het is belangrijk om met plezier naar je werk te gaan, er voldoening uit te halen, om daadwerkelijk iets te kunnen betekenen en waardering te krijgen voor je prestaties. Alleen dan kun je je werk namelijk goed doen, jezelf ontwikkelen en verder ontplooien. Dat geeft je de positieve energie die je laat genieten van het alledaagse leven op het werk maar vooral ook thuis. Vanaf vandaag werken aan een nieuwe uitdaging?
  Dat kan!
  Ga naar de pagina werkwijze of direct naar vacatures of inschrijven.