ARBEIDSMARKTNIEUWS
Er zijn geen nieuwsberichten

Routeplanner

Filiaal Maastricht
Indien u uw adres invoert in onderstaande routebeschrijving komt u uit aan de voorzijde van Stadion de Geusselt waar voldoende (gratis) parkeerplaatsen zijn. U kunt ook gratis parkeren aan de achterzijde van het stadion aan de Olympiaweg(P2).

Als u vervolgens met uw gezicht naar McDonalds en restaurant Wok Geusselt staat, loopt u naar links langs het stadion. Onze ingang ligt recht tegenover de ingang van het Golden Tulip Hotel. Boven de ingang staat Westpark. Als u op het bellentableau op Vandaag drukt, zullen wij de deur voor u openen. Vervolgens loopt u naar en door de volgende glazen deur. Daar vindt u een lift ter rechterzijde. Die neemt u naar de tweede verdieping waar u zult worden opgevangen door één van onze medewerkers.


Grotere kaart weergeven

Filiaal Sittard
Het bedrijfsverzamelgebouw Office à la Carte waarin ons kantoor is gevestigd, is eenvoudig bereikbaar per auto en openbaar vervoer. Zowel het bus- als treinstation zijn op loopafstand gelegen.

Met de auto:
Komende vanuit de richting autosnelweg(Urmond) rijdt u richting Sittard. Na de stoplichten richting de Bergerweg. Aan u rechterzijde het voetbalstadion van Fortuna Sittard en een stuk verderop het hoofdkantoor van SABIC.
Na het hoofdkantoor van SABIC, bij de stoplichten, rijdt u direct linksaf de Poststraat in. Alsmaar rechtdoor rijden, het hoofdkantoor van DSM(torenflats) aan de rechterzijde voorbij rijden. Aan de linkerzijde ziet u vervolgens het bedrijfsverzamelgebouw van Office à la Carte.

Met openbaar vervoer:
Wij zijn gevestigd aan de achterzijde van het (bus) station.

Zodra u bij het gebouw van Office à la Carte arriveert, rijdt u door tot aan de slagboom en meldt zich via de drukknop. De receptioniste zal de slagboom openen waarna u de auto voor het gebouw kunt parkeren en zich kunt melden bij de balie.


Grotere kaart weergeven